Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
-1157.83
Ethereum
-37.73
Litecoin
+1.49
DigitalCash
+0.23
Monero
+2.77
Nxt
0
Ethereum Classic
+0.47
Dogecoin
0

Binance Ravencoin Kripto Para Birimini Listeleyecek!

0 334

İşlem hacmi bakımından dünyanın bir numaralı kripto para borsası olan Binance sürpriz kararını açıkladı. Bu kararla Binance Ravencoin kripto para birimini listeleyecek.

Binance CEO’su Changpeng Zhao tarafından çok sayıda yatırımcıyı şaşırtacak şekilde Ravencoin’in (RVN) listeleneceği duyuruldu.

Kripto para listeleme politikalarının gözden geçirileceği kısa süre önce Binance yetkilileri tarafından yapılmıştı. Bunun üzerinden çok geçmeden Ravencoin için resmi açıklama duyuruldu.

Çok fazla bilinmiyor olmasıyla birlikte soru işaretlerini de beraberinde getirdi. Projeye yönelik geçmiş dönemlerde ICO düzenlenmemesi en şaşırtıcı nokta.

Ravencoin ekibinin dürüstlüğüne vurgu yapan Changpeng Zhao, dünyanın en büyük platformlarından birinde listelenmeleri gerektiğini söyledi. Yapılacak olan listelemeden hiçbir ücret alınmayacak olması en önemli nokta.

Ravencoin fiyatları artıyor

Yapılan duyurunun ardından RVN fiyatında büyük bir artış yaşandığı gözlerden kaçmıyor. Çok sayıda yatırımcı, yükselişin sebebini CEO Changpeng Zhao’nun açıklamalarına kaynaklığı olduğuna vurgu yapmış durumda.

Tweet olarak yapılan duyurudan önce 0,014 dolar seviyesinden el değiştiren RVN, şu an 0.05 dolar seviyesine yükselmiş durumda. Yaşanan yükseliş 1 gün içerisinde net %60 değer kazancı sağladı.

Binance Ravencoin kararı ile işlem hacmi zirve yaptı

Gelişmeler sadece fiyatlar açısından değil aynı zamanda işlem hacmi açısından da etkili oldu. Kurulduğundan itibaren en yüksek hacme ulaşmasıyla beraber 1000 kat pozitif yönlü çıkış görüldü.

Yeni kripto para arayışı içerisinde olan yatırımcıların tercihi haline gelmeyi başaran sürpriz kripto para, yükselişini sürdürüyor.

Binance’de listelenmesinin ardından fiyatların ne olacağı en çok merak edilen konu. Açıklamayla sağladığı tırmanışı devam ettirmesi durumunda önemli bir yere sahip olabilir.

Zhao tarafından kripto para ekibine özellikle övgü dolu sözcükler sarf edilirken, Binance’in değişen politikası dikkat çekiyor.

Binance’in yakın zaman içerisinde Ravencoin benzeri yeni sürpriz kripto paraları listelemeye alabilmesi muhtemel gözüküyor.

Güncel kripto para haberleri için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : Facebook, Telegram, Twitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.