Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,245.01
+550.14
Ethereum
$3,562.26
+47.89
Litecoin
$94.18
-1.61
DigitalCash
$38.84
+0.84
Monero
$136.71
-0.99
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.28
+0.16
Dogecoin
$0.21
+0.02

ABD’de Binlerce ATM Bitcoin Alım Satımı Yapacak!

0 421

Alışılagelmiş banka kartıyla ortak ATM kullanımı konsepti Bitcoin’e uyarlanıyor. Böylelikle binlerce ATM Bitcoin alım satımı yapabilir hale geliyor.

ABD’de 100.000 farklı noktada, banka kartı sayesinde Bitcoin satın alımı mümkün hale getirilmesine yönelik çalışmalar yapılıyor.

Bitcoin ATM firması LibertyX ve ATM üretici markası Genmega ortaklığı, kripto para dünyasına yeni bir soluk getirecek. Artık banka ATM’leri sayesinde pratik şekilde satın alım gerçekleştirilmesi mümkün.

Binlerce ATM Bitcoin alım satımı yapacak

Toplamda 2000’i aşkın Bitcoin ATM’sine sahip olan ABD’de bu uygulama ilk kez gerçekleştirilecek. Yapılan anlaşmada Genmaga ATM’lerinden Bitcoin satın alım işlemi yapmak mümkün.

Ortaklığın duyurulmasından sonra LibertyX CEO’su Chris Yim açıklamalarda bulundu.

5 yıllık süreden beri kripto para satın alımını kolaylaştırmaya yönelik olarak çalışmalar yaptıklarının altını çizdi. Genmega’yla yapılan işbirliğiyle Bitcoin satın alma deneyiminin hızlı, kolay ve güvenli hale geldiğini paylaştı.

Kripto para üzerine lider konumda bulunan ABD, bunu sahip olduğu 2000’i aşkın Bitcoin ATM’sine borçlu. Gerçekleştirilen ortaklık sayesinde tasarlanan sistemse standart bir Bitcoin ATM’sinden çok daha farklı olarak işliyor.

Bitcoin alım satımı kolaylaşıyor

LibertyX ve Genmega ortaklığı sayesinde herkes Bitcoin satın alımını kolaylıkla gerçekleştirebilecek. İki tarafın da anlaşmadan memnun olduğu paylaşılırken aynı zamanda kullanıcılar da büyük avantaja sahip oldular.

Özellikle kripto paralarla aşinalığı bulunmayanlar için işlemlerin kolaylaşması en önemli nokta oldu. Hiçbir ekstra işleme gerek olmaksızın ATM’ler üzerinden yapılacak satın alımla beraber Bitcoin sahibi olunacak.

Kripto para dünyası için son zamanların en önemli gelişmelerinden biri olan durum, ABD’den taşarak dünya geneline yayılabilir.

Bitcoin sahibi olmak isteyenlerin pek çoğu, işlemleri nasıl yapabilecekleri hakkında fikir sahibi olmaları nedeniyle çekinceye sahipler.

ABD’de bulunanlar, 100.000’i aşkın ATM sayesinde bu ayrıcalığa sahip oldular.

Güncel kripto para haberleri için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : Facebook, Telegram, Twitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.