Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,127.82
-2223.89
Ethereum
$3,132.79
-76.45
Litecoin
$84.01
-1.13
DigitalCash
$30.25
-1.14
Monero
$118.88
-3.35
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.73
-1.48
Dogecoin
$0.15
-0.01

Binance, Kaldıraç İşlemlere Mi Başlayacak?

0 355

Büyük kripto para birimi borsası Binance’nin Genel Uygulama Programlama Arabiriminde (API) yaptığı değişikliklerin, şirketin kâr marjı ticareti yapmak için çalıştığını ortaya koyuyor. Geçen ay OKEx, kaldıraç platformuna dört yeni marj ticareti çifti eklemişti.

Bir Reddit kullanıcısı, API değişiklikleri geçen hafta güncellendikten sonra 20 Mart’ta halkın dikkatine sundu. Binance ortak API yanıtının, GitHub hakkında şirket tarafından yayınlanan resmi belgelere göre olması gerekenden farklı olduğunu belirtti. Daha doğrusu, API şimdi iki ek boolean içeriyor; bu, değerlerinin yalnızca doğru veya yanlış değişken olabileceği anlamına geliyor. Bu durum, “Binance, kaldıraç işlemlere mi başlayacak?” sorusunu gündeme getirdi.

Eklenen ilk değişkenin adı “isSpotTradingAllowed”, ikincisi “isMarginTradingAllowed”dır. Kendinden açıklamalı değişken isimleri görünüşte Binance’in marj alım satım kabiliyetinin ortasında olduğunu gösteriyor.

API tarafından döndürülen veriler de; isSpotTradingAllowed öğesinin true (etkin) olarak ayarlandığını ve isMarginTradingAllowed öğesinin 482 işlem çiftinin hepsinde false (devre dışı) olarak ayarlandığını gösteriyor.

Binance, ilk olarak, beyaz kağıdının marj işleminin spot işlemden sonra ve borsada işlemlerden önce uygulanacağına dair uzun metraj vaadinde bulundu. Bir Reddit kullanıcısının gönderiye yaptığı bir yorumda işaret ettiği gibi, şimdi yeni olan API’deki gerçek değişiklik.

Diğer şifreleme borsaları zaten marj ticareti sunuyor.

Şubat ayında, Malta merkezli büyük kripto para birimi değişimi OKEx, 100x’e kadar kaldıraçla platformuna dört yeni marj ticareti çifti ekledi. Ve geçen yılın aralık ayında, Hong Kong merkezli kripto para birimi değişimi Bitfinex, USD’ye karşı stablecoin Tether (USDT) için marj ticareti başlattı.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.