Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$62,760.78
+118.55
Ethereum
$3,051.65
+9.53
Litecoin
$81.16
+3.56
DigitalCash
$28.59
+1.14
Monero
$116.75
-5.59
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$25.97
+0.24
Dogecoin
$0.15
-0

Binance Coin Yükseliş Trendinde; Stellar’ı Geride Bıraktı

0 411

Binance Coin (BNB), kripto para platformlarında dikkat çeken bir yükselişle adından söz ettiriyor. Son yükseliş trendi ile Stellar’ı da geride bıraktı.

Ünlü borsalardan Binance’nin kripto para birimi Binance Coin, son günlerde dikkatleri üzerine çekiyor. BNB’nin yükseliş hamleleri, önündeki Stellar’ı zorluyordu. 2 Mart’ta devam eden yükselişi, Stellar’ı geride bıraktı.

Stellar’ın 15 Milyon Dolar Üzerinde

Binance Coin, Stellar’ı geride bırakarak sekizinci sıraya oturdu.

CoinMarketCap verilerine göre, BNB’nin piyasa kapitalizasyonu ile Stellar’ı geçti. Sekizinci sıraya yükselen Binance Coin, Bitcoin bazında yeni bir rekor zirveye daha ulaşarak, 0.0031 BTC’yi gördü.

Binance Coin, yayın saatinde 1 milyar 625 milyon 311 bin dolarlık piyasa kapitalizasyonuna ulaştı. Bu veriye göre, 1 milyar 610 milyon dolar seviyesindeki Stellar’ın yaklaşık 15 milyon dolar üzerinde yer aldı.

Binance Coin’in üzerinde yer alan yedinci sıradaki Tether’le aralarında 400 milyon dolardan fazla fark bulunuyor. BNB bu kadar büyük bir farkı kapatabilir mi, zamanla ortaya çıkacak. Bilinen bir gerçek var ki; BNB yükseliş trendi artan bir ivmeyle devam ediyor.

Binance Coin’in Rekorları Neye İşaret Ediyor?

BNB’nin yükseliş trendi, bazı faktörlerin bir sonucu olarak değerlendiriliyor. Öncelikle, BNB için Binance borsasının ICO platformu olan Binance Launchpad üzerinde bir kullanım alanı açılması önemli bir sebep olarak görülüyor. Bu alandaki ICO’larda tokenler sadece BNB ile alınabiliyor. Bu sebeple BNB’ye önemli oranda bir talep oluyor.

Diğer bir faktör de; Binance’nin merkezsiz borsası Binance DEX’in test sürümünden tam sürüme geçmesi beklentisi… Bu beklenti, Binance Coin’e ilgiyi artırıyor.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.