Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,159.23
+323.36
Ethereum
$3,128.91
+17.83
Litecoin
$85.64
+2.05
DigitalCash
$30.20
+0.6
Monero
$120.80
+2.92
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.79
+0.62
Dogecoin
$0.15
-0

Asya’dan Kripto/Bitcoin Haberleri: 9–16 Eylül

0 430

Uzman: Bitcoin, Çin’de en çok havale yapmak için kullanılıyor .

 

ABD-Çin ticaret savaşının ve renminbi’nin değer kaybetmesinin Bitcoin’in benimsenmesi için net bir pozitif olduğuna dikkat çekti, çünkü yatırımcılar uçucu ekonomik ortamda güvenli bir yer bulmaya çalışıyorlar. 

 

Kripto-pozitif Maliye Bakanı görevine devam edecek.

 

Japonya Maliye Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Taro Aso mevcut görevinde hizmet vermeye devam edecek. 11 Eylül’deki kabine değişikliği sonrasında Japon hükümeti, Aso’nun Maliye Bakanlığı’nın ve ülkenin mali bekçi örgütü Mali Hizmetler Ajansı’nın (FSA) önderliğini sürdüreceğini açıkladı. 

Aso daha önce medyada G7’deki kripto para birimi cinsinden daha açık fikirli bakanlardan biri olarak övülmüştü . Bakan, düzenleyicilerin Facebook tarafından önerilen Libra stabilcoin’e cevabını vermek için hızlı harekete geçmeleri gerektiğini vurguladı.

 

Libra bir çalar saat

 

Uluslararası Mali Müşavir Yardımcısı Vekili ve Finansal İstikrar Kurulu Daimi Komitesi’nin ilk Japon Başkanı Ryozo Himino geçtiğimiz günlerde Facebook’un Libra projesinde bir yuvarlak masa toplantısına katıldı .

ÖSO tarafından yapılan toplantıda Himino, Libra’nın merkez bankalarını ve düzenleyicileri kripto para birimlerinin olası etkilerine uyandıran mecazi bir alarm saati olarak hizmet ettiğini söyledi. 

 

Japonya:XRP’yi geçti

 

JVCEA (Japonya Sanal Para Değişim Derneği)’den alınan son veriler Japonya’da Bitcoin işletmelerin yen-eşdeğer Ripple olanları geride bıraktığını göstermektedir. Ancak, altcoin ayı piyasası devam ettikçe, sahip olunan XRP sayısı artıyor. XRP şu anda büyük Amerikan havale şirketleri ile ortaklıkları teşvik ediyor.

JVCEA, Monaco’nin ( MONA ), Japonya’daki işlem hacmi bakımından Bitcoin ve XRP’nin arkasında üçüncü en popüler para olduğunu belirtti .

 

Kripto para birimi borsası , Coincheck’in kurucusu Exec firmasının başkan yardımcısı olarak atandı.

 

Japon cryptocurrency exchange Coincheck’in kurucu ortaklarından Koichiro Wada, şirketin genel başkan yardımcısı olarak atandı . Resmi bir açıklamaya göre, randevu hızla değişen kripto para birimi sektöründe karar vermeyi hızlandıracak. 

 

bitcoin asya ile ilgili görsel sonucu

BENZER HABERLER 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.