Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,412.46
+1723.16
Ethereum
$3,064.60
+56.59
Litecoin
$81.15
+0.41
DigitalCash
$29.21
+1.33
Monero
$116.93
-1.48
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.20
+0.53
Dogecoin
$0.15
0

Yatırım Devi 2022’de Patlama Yapabilecek Altcoin Projelerini Duyurdu

0 434

Kripto para sektöründe yakından tanınan yatırım devi Pantera Capital, kısa bir süre önce 2022’de patlama yapabilecek altcoin projelerini duyurdu. Piyasalara ilişkin yaptığı açıklamalarla yatırımcıları heyecanlandıran şirket, Solana (SOL) ve Near Protocol gibi Ethereum (ETH) rakibi olan projelerin yükseleceğini belirtiyor. İşte detaylar..

Ethereum (ETH) Rakipleri Güç Kazanıyor!

Pantera Capital ortağı Paul Veradittakit tarafından yapılan açıklamalara göre son dönemlerde Ethereum (ETH) rakipleri güç kazanmaya devam ediyor. Özellikle de ETH’den daha ucuz ve daha hızlı bir alternatif olan SOL ağının bu noktada öne geçtiğine dikkat çekilmekte. Ağda her geçen gün artan proje sayısının da bu konuda önemli olduğunu belirten deneyimli isim yatırımcılara şu açıklamayı yaptı:

“Eşsiz işlem hacmi sunan Solana, inanılmaz bir 2021 yılı geçirdi, Nisan 2020’de işlem görmeye başladığında 0,22 ABD dolarına kıyasla Kasım’da 15 milyar dolarlık en yüksek TVL‘ye ve 260 dolarlık en yüksek fiyata ulaştı. Ademi merkeziyetçi sosyal medya ve oyun için devasa fonların başlatılması da dahil olmak üzere Solana topluluğundaki son faaliyetler, ekosistemin önümüzdeki yıl büyük ölçüde büyümeye devam edeceğini gösteriyor.”

NEAR Protocol (NEAR) Büyük Potansiyel Barındırıyor

Geçtiğimiz yılın Nisan ayında blok zincirler arasında transfer sağlayan Rainbow Bridge‘ı başlatan NEAR Protocol (NEAR) projesi de büyük övgü aldı:

“NEAR‘ın Rainbow Bridge’i gibi (çok farklı ağlar arasında birlikte çalışabilirliği sağlayan) köprüler, likiditeye erişimi genişleterek ve dijital varlıkların daha kolay birleştirilebilirliğini sağlayarak Ethereum olmayan ekosistemlerin büyümesini hızlandırmaya yardımcı olmayı hedefliyor.

NEAR’daki Aurora gibi Ethereum sanal makine (EVM) platformları, Ethereum tabanlı DApp‘lerin (merkezi olmayan uygulamalar) diğer zincirlerde başlatılmasını her zamankinden daha kolay hale getirerek DeFi içinde zincirler arası etkileşimi artırıyor.”

Kripto para piyasalarında sert düşüş devam ederken Solana (SOL) şu anda 89 dolardan işlem görüyor. NEAR Protocol ise son 24 saatteki %9 düşüşüyle 10.54 dolarlık bir değere sahip durumda.

NFT Satış Hacmi Son 24 Saatte Yüzde 35 Geriledi

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.