Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
+599.21
Ethereum
+2.98
Litecoin
+0.67
DigitalCash
+0.89
Monero
+1.88
Nxt
0
Ethereum Classic
+0.6
Dogecoin
+0.02

Uzmanlar, ParaSwap Sisteminde Bir Açık Olduğu İddiasıyla Uyarıyor!

0 269

Blockchain güvenlik şirketi Supremacy Inc. ParaSwap’ı Salı günü erken saatlerde potansiyel bir sistem açığı konusunda uyardı. Ekip, “Dağıtım adresindeki özel anahtarınız ele geçirilmiş olabilir.” diyerek platformu uyardı.

ParaSwap olayı araştırdığını açıkladı

ParaSwap haberlere hızla yanıt verdi ve olayı araştırdığını açıkladı ve şu şekilde yazdı: “Araştırdık ama konuşlandırmadan sonra adres hizmet dışıydı. Sadece ücreti ödeyip gittiler.” Kaba adresler genellikle sondaki sıfırları içerir.”

Supremacy Inc. tarafından ParaSwap yükleyicisinin sözleşme adresine bir Etherscan bağlantısı duyuruldu. Cüzdanın işlem geçmişi, özel anahtarına erişimi olan birinin sabah erken saatlerde Ethereum, BNB Chain ve Fantom’a birkaç transfer yaptığını, ancak her işlemden sadece birkaç yüz dolar çekildiğini gösteriyor. Buna ek olarak ParaSwap ekibi, işlemleri oluşturduklarını doğrulamadı ancak herhangi bir güvenlik açığını ise reddetti.

Kripto topluluğunun birçok üyesi Supremacy Inc’in gönderisine yorum yaptı. UpOnly’nin ortak sunucusu Cobie, ParaSwap’ın daha sadık kullanıcıları dahil etmeden katı bir dağıtım modeli kullanan 2021 token airdrop’una atıfta bulunarak, “Hala bir airdrop kadar kötü PR değil” dedi. PSP, airdrop etkinliğinden kısa bir süre sonra dibi boyladı ve asla iyileşmedi; CoinGecko verileri, token projesinin mevcut en yüksek seviyesinden yaklaşık %98.8 daha düşük olduğunu gösteriyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.