Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,526.08
+262.14
Ethereum
$3,158.55
+19.45
Litecoin
$83.87
+0.67
DigitalCash
$30.51
+0.47
Monero
$119.50
+0.75
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.47
+0.1
Dogecoin
$0.15
0

Usta Analistten Epik Bitcoin, Ethereum ve Altcoin Tahminleri

0 446

Usta Analistten Epik Bitcoin, Ethereum ve Altcoin Tahminleri

Kripto etkileyicisi ve usta analist Austin Arnold, Bitcoin (BTC) ve Ethereum’un (ETH) yükseliş haberlerinin ortasında başka bir ralliyi başlatmaya hazır olduğunu söylüyor.

Austin Arnold: Ethereum sonsuza kadar 2.000 doların altında kalmayacak

Yeni bir videoda Altcoin Daily sunucusu Austin Arnold, Visa’nın Ethereum Blockchain’i üzerinden işlem yapmaya başlamak için yaptığı son hamlenin ETH’nin yükselişini nasıl tetikleyeceğini açıklıyor. Austin Arnold konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

KRİPTO PARANIN ETH’Sİ AĞ İÇİN GAS GÖREVİ GÖRÜYOR. BU NEDENLE, DAHA FAZLA AKTİVİTE, AĞDAKİ DAHA FAZLA İNSANIN GAS’I SATIN ALMASI VE HODLİNG ETH TOKEN’I ALMASI GEREKECEK. BUNUN GİBİ TEMEL HABERLER SİZE BİR ŞEY SÖYLEMELİ. ETH SONSUZA KADAR 2.000 DOLARIN ALTINDA KALMAYACAK.

SEC Komiseri Bu Altcoin’lere Çağrı Yaptı: SEC’le Konuşmalılar!

Austin Arnold: Bitcoin hash rate’ındaki artış genellikle bir yükseliş sinyali

Austin Arnold, Bitcoin ile ilgili olarak lider kripto para biriminin madencilik hash rate’ındaki artışın genellikle bir yükseliş sinyali olduğuna dikkat çekiyor. Austin Arnold konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BİTCOİN’İN MADENCİLİK HASH RATE TÜM ZAMANLARIN EN YÜKSEK SEVİYESİNE ULAŞTI. MADENCİLER DÜŞÜŞ EĞİLİMİ GÖSTERMİYOR, ELLERİNDEN GELDİĞİNCE BİRİKTİRMEYE ÇALIŞIYORLAR. VE ÜNLÜ BİTCOİN UZMANI MAX KEİSER’İN BİR ZAMANLAR İŞARET ETTİĞİ GİBİ, “FİYAT GENELLİKLE HASH RATE’I TAKİP ETME EĞİLİMİNDEDİR”.

Son Dakika: Paypal’dan Dev Bitcoin, Ethereum, Ripple ve Altcoin Hamlesi!

Austin Arnold: Stablecoin rezervleri tarihi zirvede! Bitcoin ve altcoin’lere akabilir

Kripto trader’ı ve YouTuber, borsalarda artan stablecoin rezervlerinin Bitcoin ve kripto paralar için başka bir yükseliş sinyali olduğunu ekliyor. Austin Arnold konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

KRİPTO PARA BORSALARINDAKİ STABLECOİN REZERVLERİ, 10 MİLYAR DOLARIN ÜZERİNDE YENİ BİR TARİHİ ZİRVEYE ULAŞTI… KRİPTO PARA BORSALARI ŞU ANDA TÜM STABLECOİN‘LERİN TOPLAM PİYASA DEĞERİNİN YAKLAŞIK %16’SINI ELİNDE TUTUYOR. GENELLİKLE BORSALARA GÜÇLÜ STABLECOİN GİRİŞİ GÖRDÜĞÜMÜZDE, BU GENELLİKLE PARANIN BİTCOİN’E VEYA DİĞER EN İYİ ALTCOİN’LERE AKMAYA HAZIRLANDIĞI ANLAMINA GELİR. STABLECOİN GİRİŞLERİ GENELLİKLE BİTCOİN İÇİN KISA VADELİ BİR YÜKSELİŞ EYLEMİ GÖSTERGESİ OLARAK GÖRÜLÜYOR VE BU DA KENARA İTİLMİŞ SERMAYENİN BTC’YE GERİ DÖNDÜĞÜNÜ GÖSTERİYOR.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.