Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,600.63
+414.12
Ethereum
$3,231.76
+45.59
Litecoin
$84.91
-0.14
DigitalCash
$31.39
+0.08
Monero
$122.34
+1.39
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$28.19
+0.06
Dogecoin
$0.16
0

Tim Draper altcoin portföyünün detaylarını açıkladı

0 267

Tim Draper altcoin portföyünün detaylarını açıkladı.

Silk Road’dan ele geçirilmiş yaklaşık 30.000 Bitcoin’i satın alan ünlü risk sermayedarı ve teknoloji milyarderi Tim Draper, dijital para birikimlerinin en az yarım düzine farklı kripto birimi içerdiğini açıkladı.

Yakın zamanda gerçekleşen bir yatırım konferansında konuşan Draper, birikimleri arasında Bitcoin Cash (BCH), Ripple (XRP), Tezos (XTZ) ve Aragon (ANT) olduğunu açıklayarak ekledi:

“Ben inançlı birisiyim. Gerçekleştiğini düşünüyorum – [benimseme] o geliyor. Dünya için o kadar önemli ki ve ben dünyanın bunu bilmesini istiyorum ve dünyadaki diğer insanların da katılmasını istiyorum.”

Draper’ın Twitter hesabı, yaklaşık üç ay önce Bitcoin Cash’i tanıtmak için siber saldırıya uğramıştı. Draper’in şüpheli gönderisi, milyarderin Bitcoin Cash satın aldığını belirtip Roger Ver gibi davranan sahte bir hesaba “bu icadı” sağladığı için teşekkür etmişti.

Ancak gerçekten Bitcoin Cash sahibi olması, olaya yeni bir boyut ekliyor.

Yedi yıldır aktif olarak kripto para yatırımcılığı yapan Draper, Amerika kripto borsası Coinbase de dahil olmak üzere birkaç girişim ve yeni projeye milyonlarca dolarlık yatırım yaptı. Draper, 2019’da halka açık hisselerden ayrılıp tamamen kripto para birimlerine yöneldiğini duyurmuştu.

Draper’ın altcoin’ler ile uzun süredir uğraştığı biliniyordu. 2017’de projeye karşı bir toplu dava açıldıktan sonra, fonunun Tezos ICO’suna katıldığı doğrulanmıştı.

Ekim 2019’daki bir Quora forumunda milyarder, DLT ödeme işleticisi Ripple’ın her şeyi doğru yaptığını ve çok daha yüksek fiyatlara yönlendirecek “patlayıcı bir büyümeye” hazır olduğunu düşündüğünü söyleyerek ekledi:

“Bitcoin’in son 5 ayda üç kez büyüdüğünü göze alırsak XRP için de benzer sonuçlar bekleyebiliriz.”

Bu da milyarderlerin bile fiyat tahmini konusunda çok iyi olmadığını gösteriyor.

Draper, bu yılın başlarında Ethereum (ETH) tabanlı proje Aragon’un kendisinden 1 milyon ANT tokeni karşılığı 1 milyon dolarlık bir yatırım aldığını açıkladı. Bu da ona toplam token arzının yüzde 2,52’sini verdi.

Milyarderin altcoin yatırımları, Bitcoin birikimlerinin yanında hâlâ küçük kalıyor. Draper, 2014’de kripto para başına 632 dolar ödeyerek 30.000 Bitcoin satın aldı. Bu Bitcoin yatırımı yüzde 1.500’den fazla değer kazanarak 315 milyon dolarlık bir değere ulaştı.

Draper’ın yakın zamanda satması da pek muhtemel gözükmüyor. Milyarder, bu yılın başlarında 2018’de açıkladığı kripto paranın önümüzdeki iki yıl içerisinde 250.000 doları geçeceği tahminini yeniden gündeme getirdi. Bunun gerçekleşmesi halinde Draper’ın Bitcoin birikiminin değeri 7,5 milyar dolara ulaşacak.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.