Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,526.08
+262.14
Ethereum
$3,158.55
+19.45
Litecoin
$83.87
+0.67
DigitalCash
$30.51
+0.47
Monero
$119.50
+0.75
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.47
+0.1
Dogecoin
$0.15
0

Tether (USDT) Rezervlerinin Değerlendirmesini Yaptıracak

0 265

Tether, daha fazla şeffaflık ve uluslararası muhasebe standartlarına daha iyi uyum için gerekli adımları attı. Tether, rezervlerinin bir değerlendirmesini yapmak için resmi olarak BDO Italia’yı görevlendirmiş durumda.

Tether Holdings Limited, dolar rezervlerini düzenli olarak kontrol etmek ve doğrulamak için saygın bir muhasebe firmasının İtalyan şubesini kullandı. BDO Italia, Tether’in stablecoin rezervlerini bağımsız bir şekilde denetleyecek ve ihraç edilen her USDT’nin nakit veya nakit eşdeğeri ile desteklenmesini sağlayacak olan taraf olacak.

BDO Global, Avrupa’nın en büyük beş muhasebe firmasından biridir. Tether, rezervlerini doğrulamak için bu İtalyan şirketinden yardım aldı. Tether’in amacı, halka açık raporları üç ayda bir değil, aylık olarak yayınlamaktır. Raporlar, verilen USDT tokenlerinin sayısı ve şirketin rezervleriyle ilgili ayrıntıları içerecek.

Tether’in endişe duymasının nedenlerinden biri, rezervlerinin ticari rolüdür. Tether, ticari kağıt desteğini kayıpsız olarak geri çekmeye hazır. Stabilcoin, Haziran 2022’de, muhtemelen yeni bir muhasebe firması kiralayarak ticari menkul kıymetlerden rezerv elde etmeye geçiş yapacağını duyurmuştu.

Tether’in CTO’su Paolo Ardoino, gelişme hakkında yorum yaptı:

Tether, ticaret pozisyonlarına kolayca girip çıkmak için bir araç olarak gelişti; bu nedenle, eşler arası ve ödeme pazarlarında ölçeklendirme yapmak bizim için önemli bir görevdir.

Ardoino, Tether’in kripto para birimi yatırımcılarına daha fazla şeffaflık ve likidite sunmayı vaat ettiğine inanıyor. Stablecoin ihraççıları, şeffaflık eksikliği ve rezervleri açıklamadaki verimsizlikleri nedeniyle defalarca eleştirilmişti.

Tether, kripto kışına rağmen güçlü kaldı. Son zamanlardaki kripto para kışı ve Bitcoin, Ethereum ve altcoinlerdeki çift haneli fiyat düşüşlere rağmen Tether’in USDT stabilcoin’i 1 dolarda sabitlenmeyi başardı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.