Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,985.67
-488.55
Ethereum
$3,067.73
-13.73
Litecoin
$82.76
+1.67
DigitalCash
$30.03
+0.2
Monero
$117.80
-0.46
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.54
+0.49
Dogecoin
$0.15
0

Terra Classic (LUNC) Geliştiricisinden Yatırımcıları Heyecanlandıran Yeni Plan!

0 357

Terra Rebels’in baş geliştiricisi ve Drexel Üniversitesi’nde doçent olarak görev yapan Edward Kim, Terra Classic (LUNC) ağına yeni araçlar çekmek için Terra Classic hibe programını tanıttı. Program, yeni öneri 5234’ün onaylanmasından sonra topluluk fonuna yönlendirilen fonların şeffaf ve verimli kullanılmasını sağlamayı hedefliyor. Ayrıca, hibe programının program direktörü olmayı da teklif ediyor.

Terra Classic için yeni hibe programı

Bir gönüllü geliştirme grubu olan Terra Rebels, Terra Classic topluluğu tarafından memnuniyetle karşılanan bir stake, yakma, %1.2 yakma vergisi ve diğer yönetim değişikliği önerilerini tanıtan isim. Şimdi ise, Terra Rebels’tan Edward Kim, Terra Classic hibe programını kurmak için başka bir teklif sunmuş durumda.

Topluluk önerisi 5234’ün kabulüyle, LUNC vergi yakımı %0,2’ye düşürülecek ve %10’u Terra Classic ekosisteminin ve katkılarının geliştirilmesini finanse etmek için yeniden planlanacak. Edward Kim, programın fon kullanımını şeffaf ve verimli bir şekilde gözden geçirmesini öneriyor.

“Tarihsel dağıtım yöntemleri, hesap verme sorumluluğu olmadan yetersizdir ve sağlanan fonların dağıtımının veya denetiminin emsal incelemesi için yerleşik bir süreç yoktur.”

Terra Classic bağış programı, Terra Classic’teki iyileştirmeleri tanıtır, tartışır ve topluluk üyelerine, doğrulayıcılara, geliştiricilere ve kullanıcılara uygulamalar sağlar. Süreç, onaylanmış hibe başvurularının oluşturulmasını, pazarlanmasını ve gözden geçirilmesini içermekte. Hibe başvuru sahipleri için mülakat ve KYC de gereklidir. Ayrıca Agora’da topluluk yönetimi anlatılacaktır. Topluluk, ekip ve program yöneticisi tarafından yönetilen çok imzalı bir cüzdana dağıtmak için oy kullanacak. Fonların tahsisi, hibe başvuru sahipleri tarafından sunulan kilometre taşlarına bağlıdır. Hibe, belgeler, videolar veya gösteriler şeklinde ilerleme sağlayacaktır. Edward Kim, topluluk fonundan 1.45 milyon USTC ve 50 milyon LUNC (yaklaşık 68.000 ABD Doları) talep etti. Kim, program direktörü olarak Terra Classic Grants programını kuracak ve yönetecek.

Terra Classic (LUNC) fiyatı ne durumda?

Terra Classic (LUNC) fiyatı bu ay 0,0025 ila 0,0030 dolar noktaları arasında işlem görmeye devam ediyor. Topluluk, Binance yakım mekanizmasının ve Terra Classic Revival yol haritasının desteğiyle 0,0005 doları geri kazanmaya çalışıyor. Haber yayın saatleri itibariyle, LUNC son 24 saat içinde yaklaşık %1 artışla 0,0026 dolardan işlem görüyor. Fiyatlar son 7 günde ise neredeyse %13 düşmüş durumda.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.