Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$61,940.60
+783.38
Ethereum
$2,995.34
+22.11
Litecoin
$78.68
-0.71
DigitalCash
$28.23
+0.58
Monero
$114.32
-0.7
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.25
+0.02
Dogecoin
$0.15
0

Terra Classic (LUNC) İçin Yeni Yükseltme İle Bizleri Neler Bekleniyor?

0 1.548

Terra Classic (LUNC) ekibi, büyük bir çöküş yaşayan ağın toparlanmasını hızlandıracak kararlar almak için çalışmalara devam ediyor. Projenin arkasındaki topluluğun birçok üyesi de ekibi mümkün olan her şekilde desteklemekte. Twitter’da Raider olarak bilinen takma adlı LUNC geliştiricisinin Cuma günü yaptığı güncellemeye göre, Terra Classic’in ağa birçok fayda sağlamayı vaat eden yeni bir sürümü yolda.

Açıklamalara göre, CosmWasm yükseltmesini içeren yaklaşan TR v23 sürümü, Terra Classic’i Cosmos blok zincirindeki diğer zincirlerle tamamen birlikte çalışabilir hale getirecek. Raider tarafından şu şekilde bir tweet atıldı:

“Yalnızca CosmWasm yükseltmesini içeren TR v23’ün piyasaya sürülmesinden sonra Terra Classic, diğer Cosmos tabanlı blok zincirlerle tamamen uyumlu olacak. Terra Rebels, Terra Classic, #LUNC ve #USTC topluluğu için değerli olmaya devam ediyor. !”

Terra Classic v23 ne zaman çıkacak?

Yaklaşan güncellemenin detayları Twitter’da paylaşıldı. Tweet, yükseltme gündemini gösteren bir ekran görüntüsü içeriyor. Yükseltme, Edward Kim ve Tobias Andersen’dan oluşan bir çekirdek geliştirme ekibi tarafından yapıldı. Yükseltmenin Aralık 2022’de piyasaya sürülmesi bekleniyor. Terra Classic blok zincirinin, Terra blok zincirinin çöküşü sırasında Cosmos zincirlerinin etkileşime girmesine izin veren Inter Blockchain İletişimi (IBC) devre dışı bırakılmadan önce Cosmos blok zincirinin üzerine inşa edildiğine dikkat edilmelidir.

Ancak, Terra Rebels hala IBC protokolünü yeniden etkinleştirmek için çalışıyor. LUNC anahtar geliştiricisi Edward Kim’e göre bu, Terra Classic ağı üzerine inşa edilecek yeni projelerin kapısını açabilir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.