Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,669.18
+3302.77
Ethereum
$3,100.20
+114.84
Litecoin
$80.74
+0.06
DigitalCash
$29.52
+1.7
Monero
$118.00
+3.94
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.06
+0.68
Dogecoin
$0.15
+0.01

Solana (SOL) Ağının 7 Saat Boyunca Tıkanmasıyla Keskin Düşüş Görüldü

0 405

Metaplex Candy Machine botu, Solana ağını yedi saat boyunca kilitledi. Operatörler, Solana ağını başarıyla yeniden başlattılar, ancak SOL’ün fiyatı düşüşten kaçamadı. Şu anda analistler, Solana için aşağı yönlü bir tahmine sahipler ve SOL’de daha fazla düşüş öngörüyorlar.

Solana’ın blok zinciri, SOL ağını yaklaşık yedi saat boyunca kontrol eden Metaplex Candy Machine robotları tarafından vuruldu. Olayın Solana’nın fiyatı üzerinde olumsuz bir etkisi kaçınılmazdı. Ana SOL ağı düştüğü için Solana’nın fiyatı düştü.
Ana ağa Metaplex Candy Machine robotları çarptığından, Solanina’nın fiyatı son birkaç saat içinde keskin bir şekilde düştü. Metaplex CLI, NFT oluşturmak için şekerleme aygıtları kullanır; robotlar tarafından vurulduğundan, Solan’ın ağı tehlikeye girdi.

Solana’nın ağı geçen yıl da birkaç kez kesintiye uğradı. Popüler altcoin, bir gerilemeden muzdarip olmaya devam ediyor ve ana ağ kesintileri, kullanıcılar arasında düşüş eğilimine yol açmış durumda. Operatörler, Solana’nın ağını başarıyla yeniden başlattı ve topluluk için bir güncelleme yayınladı. Ancak Solana’nın fiyatı henüz ağın büyümesine ulaşmadı. Merkezi olmayan uygulamalarda ağ operatörleri için beklenenden daha uzun sürebilir, çünkü kapatma yedi saat sürdü ve operatörler bir fikir birliğine varamadı.

Analistler, Solana’nın fiyat trendini analiz ettiler ve düşüş eğilimi gösterdiler. Bir analist ve kripto para tüccarı olan Bob Mason, Solana’nın önemli bir dirençten geçmek ve 92.39 doları hedeflemek için 87.19 dolarlık pivottan kaçınması gerektiğine inanıyor. Solana 90 dolara döndüğünde daha geniş pazardaki ruh halinin düzeleceği düşünülmekte. Analist, Solana fiyatının 100.09 USD’ye karşı ikinci bir direnç, ardından 113 USD’de üçüncü bir direnç alabileceği görüşünde. Popüler altcoin projesinde haber yayın saatleri itibariyle görülen seviyeyse 89.31 dolar.

Avalanche (AVAX) Yatırımcısını Neler Bekliyor? (1 Mayıs)

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.