Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$62,322.91
+671.32
Ethereum
$3,000.37
-13.53
Litecoin
$79.37
-0.8
DigitalCash
$28.54
+0.53
Monero
$114.96
-2.71
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.43
-0.26
Dogecoin
$0.15
-0

ApeCoin (APE), Son 3 Günde Yüzde 40 Oranında Geriledi! Peki Neden?

0 560

ApeCoin (APE) fiyatı sadece son üç günde neredeyse %40 oranında düştü.

Hollanda Müzayedesi Karmaşası

Kısa bir süre önce, APE en yüksek seviyesine ulaştı ve 28 Nisan’da Mart ortasına göre %2.650 artışla 27.57 dolara çıktı. Ancak, Bored Ape Yacht Club (BAYC) koleksiyonunun yapımcısı Yuga Labs, Otherside Metaverse’deki “Otherdeed” adlı temel madeni paranın ayrıntılarını yayınladıktan sonra tüccarlar pozisyonlarını boşaltmaya başladı.

Yuga Labs, NFT madeni paranın 305 APE’ye (bugünlerdeki fiyatlarla yaklaşık 5.250 dolar) mal olduğunu ortaya çıkardı, bu da şirketin bir Hollanda müzayedesinde metaverse arazi paketleri satacağı beklentileriyle çelişiyor. Bu açıklama, insanların daha fazla ApeCoin tokeni saklama ihtiyacını azaltabilir ve bu da talebi azaltabilir.

APE, Yuga Labs’ın açıklanmasından üç gün sonra 16 dolara kadar düştü. Buna ek olarak, Yuga Labs’ın ilk dalga için cüzdan başına iki NFT ile başlayarak, Otherdeed NFT’lerinin üretimini sınırlama kararıyla satışlar hızlandı. Bu durum, APE token için olan talebi azaltmada da rol oynayabilir.

ApeCoin Satın Alma Noktasında mı?

ApeCoin, tüm Yuga Labs ürünleri ve hizmetleri için birincil ödeme belirteci olarak hizmet ediyor. Ayrıca, APE sahiplerine topluluk üyeleri tarafından sunulan teklifler üzerinde oy kullanma hakkı veren, merkezi olmayan özerk bir organizasyon olan “ApeCoin DAO” içinde bir idari varlıktır. Bununla birlikte, en büyük fayda, APE’nin ilk çıkışından sonra yılda yaklaşık 4 milyar dolara ulaşan mavi çipli bir girişim olan Yuga Labs ile yakın bağlantılı olmaya devam ediyor. Bu nedenle, ApeCoin için ilerleyen süreçte bir artış beklenebilir.

Dünyanın önde gelen NFT pazarı OpenSea, 30 Nisan’da APE’leri kullanmaya başladığını duyurdu. Bu arada Yuga Labs, ApeCoin DAO’dan APE’nin Ethereum’dan kendi blok zincirine geçip geçemeyeceği konusunda oy vermesini istedi.

ApeCoin (APE) üzerinde belirsizlikler devam ediyor. Önemli düşüşlere yol açan bu belirsizliklerle birlikte APE için 17.37 dolarlık (CoinMarketCap verilerine göre) noktada bulunuyoruz. Boğalar şu anda 17 bölgesindeki desteğe tutunmuş görünüyor.

Solana (SOL) Ağının 7 Saat Boyunca Tıkanmasıyla Keskin Düşüş Görüldü

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.