Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,035.39
-1338.31
Ethereum
$3,120.52
-21.05
Litecoin
$87.78
+2.82
DigitalCash
$30.00
-0.58
Monero
$118.96
-1.82
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.31
+0.71
Dogecoin
$0.15
-0

Robinhood CEO’su Konuştu: Shiba Inu Listeleniyor mu?

0 470

Robinhood CEO’su uzun bir süredir devam eden Shiba Inu (SHIB) için listeleme geleceği iddiaları hakkında konuştu. Buna göre de yatırımcıların merakla beklediği listeleme haberi yakın bir süre zarfı içerisinde gelmeyecek gibi görünüyor. İşte detaylar..

Shiba Inu Robinhood’a Gelecek mi?

Geçtiğimiz yılın dördüncü çeyreğine ilişkin Vlad Tenev tarafından yapılan açıklamalarda kendisine Shiba Inu gelecek mi sorusu da soruldu. Ünlü CEO’dan konu hakkında gelen yanıt ise şu oldu:

“Müşterilerden yüksek sesle haber aldık. Platformda daha fazla kripto para istediklerini biliyoruz ve aslında düzenleyicilerle proaktif olarak ilişki kuruyoruz. Bu nedenle, çok sayıda kripto para eklemenin asıl endişesi, platformların çok şey katması. Bunların bir kısmı kayıt dışı menkul kıymetler ekliyor olabilir. Bu yüzden alanı yakından izliyorlar. Kasıtlı davranıyoruz. Kripto para birimleri için SEC kayıt gerekliliklerini tetiklemekten kaçınmak istiyoruz.”

Change.org üzerinde Shiba Inu projesinin Robinhood tarafından listelenmesine ilişkin yarım milyondan fazla kişi imza atmıştı. Ancak Tenev tarafından yapılan açıklamalara bakınca yakın gelecekte SHIB listelemesi mümkün değil gibi duruyor. Platforma herhangi bir kripto para projesini eklerken seçici davrandıklarını belirten Robinhood CEO’su, konuşmasına şu şekilde devam etti:

“Güçlü protokollerimiz var. Platformda sahip olduğumuz kripto paralar konusunda kendimize çok güveniyoruz ve bunu ihtiyatlı bir şekilde yapmak istediğimizden daha fazla kripto para eklemeyi planlıyoruz.”

Shiba Inu (SHIB) Üzerinde Son Durum

Haber yayın saatleri itibariyle 0.00002098 dolardan işlem gören SHIB projesi düşüş trendinde büyük bir yara aldı. Yatırımcı bu süreçte büyük bir kayba uğrarken projenin de en büyük 15. kripto para konumuna gerilediği görülüyor.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.