Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,305.05
-237.11
Ethereum
$3,207.72
+16.58
Litecoin
$85.20
-1.08
DigitalCash
$31.61
-0.17
Monero
$122.63
-0.16
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.26
-0.13
Dogecoin
$0.16
-0

Microsoft Yeni Token ve Veri Yönetim Hizmetini Duyurdu

0 299

Microsoft Yeni Token ve Veri Yönetim Hizmetini Duyurdu .

Microsoft’un blok zinciri etkin bulut hizmeti Microsoft Azure yeni token ve blok zinciri veri yönetimi hizmetlerini açıkladı. Resmi Microsoft Azure blogunda 6 Aralık’ta yayınlanan bir yayında , BT servis devi Azure Blockchain Jetonlarını ve blockchain veri yöneticisini açıkladı.

Azure blockchain kullanıcıları için yeni araçlar

Azure Blockchain Tokens hizmeti, endüstri standartlarına uygun uyumlu tokenlerin tanımını, oluşturulmasını ve yönetimini basitleştirmeyi amaçlamaktadır. Şirket ayrıca ortak kullanımlar için önceden oluşturulmuş şablonlar sunar ve ortaklar tarafından oluşturulan ve gelecekte eklenmesi beklenen şablonlar için bir galeriye ev sahipliği yapar. Duyuru okur:

“Artık bu son teklifle, müşterilere Azure Blockchain Jetonları (önizleme) aracılığıyla Azure Blockchain Jetonları (önizleme) aracılığıyla fiziksel veya dijital varlıklar için jetonları kolayca oluşturma ve yönetme deneyimini bir baştan sona sunabiliriz. ”

Blockchain veri yöneticisi olarak ilan edilen diğer hizmet, kullanıcılarının blokchain defter verilerini yakalamalarını, şifreli olmaları halinde şifrelemeleri ve çoklu kaynaklara teslim etmeleri için onları dönüştürmelerini ve şifrelerini çözmelerini sağlamak için tasarlanmış yeni bir Azure Blockchain Hizmetidir. Duyuruya göre, bu yeni işlevsellik, “mevcut uygulamaları bir blok zincir defterinde bulunan verilerle bütünleştirmenin zahmetli görevini” basitleştiriyor. Bu haftanın başlarında, Microsoft Azure ayrıca , geliştirici topluluğunu ödüllendirmeyi amaçlayan ve kullanılamayan blok zincir tokenleri “Azure Heroes” u da duyurduBlockchain, en farklı endüstrilerde artan evlat edinme görüyor. Uzay tedarik zincirlerini geliştirmek için 3D baskı ile birlikte blok zinciri kullanımıyla sağlanıyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.