Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,034.88
+1586.71
Ethereum
$3,061.46
+55.38
Litecoin
$82.18
+2.45
DigitalCash
$29.75
+1.17
Monero
$119.16
+3.88
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.31
+0.82
Dogecoin
$0.16
+0.01

MetaMask İçin Banka Üzerinden Para Yatırma Desteği Geldi!

0 291

MetaMask, popüler cüzdan platformuna bir özellik daha eklediğini duyurdu. Bununla birlikte, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki kullanıcılar artık banka hesaplarını kullanarak kripto para satın alabilecekler. Bu, MetaMask ve ACH arasındaki son entegrasyon sayesinde mümkün oldu.

MetaMask’tan ABD’li kullanıcılar için yeni özellik

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki MetaMask kullanıcıları artık banka hesaplarıyla kripto para birimi alımı yapabilecek. ACH çözümleri sunan bir platform olan Sardine, bu anlaşmayla daha fazla kullanıcı kazanmayı da hedefliyor. Sardine, Twitter üzerinden MetaMask kullanıcıları için ödemeleri daha hızlı ve daha güvenli hale getirdiklerini açıklayan bir tweet paylaştı.

MetaMask’a banka havalesiyle nasıl para yüklenir

İki şirket arasındaki anlaşma ile birlikte para yükleme süreci oldukça basitleşmiş oldu. Doğrudan banka havalesi gibi bir ödeme yöntemi seçebilirsiniz. Bu ödemeler hızlıdır ve maksimum satın alma limiti vardır. Bundan sonra, Ethereum ağındaki mevcut tokenler listesinden bir kripto para birimi seçmeniz gerekiyor. Tutarı onaylamadan ve ödemeyi göndermeden önce telefon numaranızı girmelisiniz. Paralar daha sonra MetaMask hesabınızda saniyeler içinde aktarılmış olacaktır. Sardine ile banka havalelerini kullanarak Metamask’ta dijital para birimini nasıl kolayca satın almak için yapmanız gereken sadece bu.

Kripto para cüzdanları, kripto para yatırımcıları ve sahiplerinin, özellikle uzun vadeli sahipleri için dijital para birimlerini saklaması ve saklaması için en iyi yoldur. En iyi yol her zaman Trezor, ColdCard veya Ledger gibi soğuk depo cüzdanları kullanmaktır. Bu şekilde, paranızın bilgisayar korsanlarının erişiminden uzak kalmasını ve sizden başka kimsenin bunlara erişmemesini sağlarsınız.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.