Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,052.77
-2311.25
Ethereum
$3,139.79
-114.27
Litecoin
$83.11
-4.36
DigitalCash
$29.93
-1.78
Monero
$118.43
-2.13
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.16
-1.82
Dogecoin
$0.15
-0.01

Bitcoin Varlıkları Artık MetaMask Üzerinde de Yönetilebiliyor!

0 492

Popüler kripto cüzdan uygulamalarından MetaMask, Snaps adını verdiği yeni bir güncellemesini duyurdu. Snaps güncelliği ile birlikte artık kullanıcılar cüzdanları üzerinde daha fazla hakimiyete sahip olacaklar. Bunun için de farklı ağlara ait API özelliklerini cüzdanlarına ekleyebilen kullanıcılar Bitcoin (BTC) yönetimini de yine cüzdanları üzerinden yapabilecek.

MetaMask tarafından duyurulan Snaps özelliği ile birlikte artık kullanıcılar cüzdanlarını diledikleri gibi yönetebilecekler. Gelen güncellemede dikkat çeken ve ekip tarafından da vurgulanan noktaysa artık BTC varlıklarının da cüzdan üzerinden yönetilebilmesi oldu. Normal şartlarda BTC ağını MetaMask üzerine eklemek imkansızdır. Kullanıcılar bunu aşabilmek adına Bitcoin destekli ancak farklı ağlarda çalışan coin birimlerini cüzdana ekliyorlardı. Snaps güncellemesi ile birlikte artık MetaMask kullanıcıları doğrudan orijinal Bitcoin ağı üzerinden de işlem yaparak varlıklarını yönetebilecekler.

MetaMask, normal şartlarda Ethereum (ETH) ağında çalışan varlıkları yönetebileceğiniz bir cüzdan uygulamasıdır. Ancak yeni geliştirilen bu özellikle birlikte BitcoinSnap web sitesini açıp Metamask’ta Snap işlevini indiren kullanıcılar Bitcoin varlıklarını cüzdanları üzerinden yönetebilecekler. Uygulamanın daha fazla popüler bir konuma gelmesini sağlayacak olan güncelleme şu anda aktif.

Ava Labs, 5.25 Milyar Dolar Değerlemeye Ulaştı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.