Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
-1157.83
Ethereum
-37.73
Litecoin
+1.49
DigitalCash
+0.23
Monero
+2.77
Nxt
0
Ethereum Classic
+0.47
Dogecoin
0

Dogecoin Destekçisi Musk’tan Twitter Mavi Tik İçin Ödeme Önerisi

0 305

Dogecoin destekçisi Elon Musk, Twitter üzerinde Blue özelliği ve mavi tik rozeti için kullanıcılara ne kadar ödeme yapmak isteyeceklerine dair bir ankete katıldı. Bu noktada oyların yaklaşık %80’inin Twitter doğrulaması ve mavi tik abonelikleri için ödeme yapmayı reddettiği görüldü ve Musk buna “ilginç” yanıtını verdi.

Elon Musk, Perşembe günü sosyal medya şirketini devraldıktan sonra Twitter’ın mavi tik doğrulaması için ayda 20 dolar talep etmeyi planlıyor. Ancak yeni bir anket, yaklaşık %80’inin Twitter’ın mavi doğrulama rozeti için ödeme yapmak istemediğini göstermekte. Elon Musk da oy verdi ve sonuçları “ilginç” bulduğunu söyledi.

Elon Musk, Twitter doğrulama anketine yorum yaptı

Amerikalı internet girişimcisi ve podcast yayıncısı Jason Calacanis, Twitter’da herkesin bir Twitter doğrulaması için ne kadar ödemesini düşündüğü konusunda bir anket yayınladı. Şaşırtıcı bir şekilde, ankete katılan 463.000 kişinin neredeyse %80’i ankette “ödememe” oyu verdi. Bu arada, %11,7’si 5 dolar, %2,6’sı 10 dolar ve %5,9’u ayda 15 dolar ödemeyi kabul etti. Elon Musk da yorum yaptı ve sonuçları “ilginç” buldu. Musk Pazartesi günü Twitter’da “tüm doğrulama sürecinin bugün elden geçirildiğini” söyledi.

Şu anda Elon Musk, premium özellikler sunan isteğe bağlı aylık 4,99 dolarlık bir abonelik olan Twitter Blue üzerine çalışıyor. Musk, Twitter Blue aboneliği için ayda 19,99 dolar ücret almayı ve aboneliğe mavi kimlik doğrulama özelliğini dahil etmeyi planlıyor. Ayrıca, şu anda doğrulanmış kullanıcıların Twitter Blue’ya abone olmaları için 90 günleri olduğu, aksi takdirde mavi tiklerini kaybedecekleri belirtiliyor. Elon Musk, 7 Kasım tarihine kadar projede çalışan çalışanları işten çıkarmayı da planlıyor. İnsanlar Elon Musk’ın bot sorununu çözmek de dahil olmak üzere Twitter’da değişiklik yapma çabalarını desteklerken. Twitterati, abonelik ve doğrulama için 20 dolar talep etme hareketini eleştirdi. Bunun, 20 doları olan herkesin doğrulanabileceği ve spam veya dolandırıcılığa devam edebileceği anlamına gelebileceği söyleniyor.

Dogecoin (DOGE) fiyatı bir haftada %100’ün üzerinde yükseldi

Elon Musk Twitter’ı satın aldıktan sonra Dogecoin büyümeye devam ederken, Dogecoin cüzdan adreslerinin neredeyse %62’si artık kârlı durumda. Dogecoin fiyatı da bir haftada %100 arttı. Ancak Elon Musk, Dogecoin’in Twitter ile entegrasyonuna verdiği desteği yinelemedi. Bu yazı yazılırken, DOGE son 24 saatte %9 düşüşle 0.11 dolardan işlem görüyor. Dogecoin için 24 saatlik en düşük ve en yükseği sırasıyla 0.11 ve 0.13 dolar.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.