Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,631.40
-952.32
Ethereum
$3,133.90
-40.35
Litecoin
$83.17
-1.67
DigitalCash
$30.29
-0.34
Monero
$118.85
-1.7
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.18
-0.66
Dogecoin
$0.15
-0

Veriler Chainlink Fiyatında Yükselişe İşaret Ediyor! – LINK Analiz

0 348

Zincir üstü veriler, Chainlink balina aktivitesinin hafta sonunda 4 ayın zirvesine çıkarak LINK fiyatlarını yükselttiğini gösteriyor.

Geçen hafta, Oracle servis sağlayıcısı Chainlink (LINK) 8 dolara yükselen güçlü bir hamle yaptı. Haber saatleri itibariyle, LINK 3.8 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile 7.87 dolardan işlem görmekte.

LINK fiyatlarında hafta sonu yaşanan ralli, güçlü balina faaliyetinin ardından geldi. Zincir üstü veri sağlayıcı Santiment’e göre, LINK işlemleri hafta sonu 4 ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Konu hakkında gelen yorumsa şu şekilde:

“Zincir bağlantılı balinalar, piyasa fiyatları sürekli olarak 8 dolar seviyesini dalgalandırdığı için bu hafta sonu aktifti. Cumartesi günü değeri 1 milyon doları aşan 33 farklı LINK işlemi gerçekleşti. Bu, 27 Haziran’dan bu yana balina aktivitesinin en yüksek günü.”

Geçen ay boyunca Chainlink (LINK), kripto yatırımcılarının ve balinaların radarındaydı. Balina aktivitesi bu Ekim ayında da güçlü kalmaya devam ediyor. Şu anda 8 dolar, Chainlink (LINK) için güçlü bir direnç görevi görmekte. Paritenin üzerinde bir kırılma, LINK’i güçlü bir ralli için hazırlayabilir. Bununla birlikte Chainlink, uzun süredir 6-8 dolar aralığında sağlam bir şekilde konsolide oluyor.

Chainlink ve diğer altcoinler

Altcoin projelerinde geçen hafta güçlü bir ralli görüldü. Memecoin projelerinin liderliği göğüslediği bir sürecin ortasında hem Dogecoin (DOGE) hem de Shiba Inu (SHIB) önemli fiyat artışları gördü. DOGE, haftalık grafikte %100’den fazla kazançla işlem görüyor.

Bunun ardından şimdi piyasalara keskin bir düzeltme getirildi. Haber saatleri itibariyle, Dogecoin (DOGE), 13,8 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile %9 düşüşle 0,11 dolardan işlem görüyor.

Memecoin projelerine ek olarak, Ethereum (ETH) haftalık grafikte neredeyse %20 yükselen güçlü bir ralli yaşadı. Dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi, bu ay Bitcoin fiyatı üzerinde açık bir hakimiyet gösterdi. Santiment tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamaysa şu şekilde:

“Ethereum’un Bitcoin ve çoğu kripto üzerindeki fiyat hakimiyeti, Ekim ayı yaklaşırken bile devam ediyor. Bu, yeni ETH adreslerinin yaratılmasından sonra geldi. Adres etkinliğinin güvenilir bir kalıcı süreç için devam etmesi muhtemeldir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.