Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,635.45
-25.76
Ethereum
$3,232.06
+35.31
Litecoin
$86.23
+1.15
DigitalCash
$31.34
-0.25
Monero
$120.68
+0.42
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.18
+0.05
Dogecoin
$0.16
0

Cardano (ADA), SundaeSwap Haberleriyle Uçuşa Geçti

0 487

Popüler altcoin projeleri arasında yer alan Cardano (ADA), kısa bir süre önce gün yüzüne çıkan SundaeSwap ile birlikte uçuşa geçmiş durumda. Dün ve bugün önemli bir yükseliş trendi yakalayan ADA için tırmanışın devam etmesi umut ediliyor. Peki SundaeSwap nedir ve Cardano fiyatını daha da yükseltebilir mi? İşte detaylar..

SundaeSwap Nedir?

SundaeSwap, Cardano ağının yerel, ölçeklenebilir bir merkezi olmayan değişim ve otomatik likidite sağlama protokolüdür. Kısa bir süre önce beta süreciyle gün  yüzüne çıkan proje büyük bir popülerlik kazanmış durumda. 20 Ocak günü mainnet launch ve ISO çalışmalarının başlayacağı proje kısa sürede sosyal medyada gündeme oturdu. Şimdiden yüz binlerce kişi tarafından takip edilen SundaeSwap projesi tamamen aktif olduğunda Cardano (ADA) için de faydalı olması bekleniyor.

SundaeSwap, ADA Fiyatını Daha da Yükseltebilir mi?

SundaeSwap haberleri ile uçuşa geçen Cardano ağının yerel token birimi ADA şu anda 1,52 dolardan işlem görüyor. Yatırımcısına son 24 saatlik süreçte %11’den fazla kazanç sunan ADA için 20 Ocak gününe kadar bir boğa hareketi öngörülmekte. SundaeSwap mainnet çalışmaları için belirlenen bu tarihin büyük bir önem arz ettiğini söyleyebiliriz. ADA yatırımcısını heyecanlandıran proje tamamen aktif olduğunda Cardano üzerinde bir merkeziyetsiz borsa (DEX) olmasıyla ana ağa önemli bir ilgi çekecektir. Bu yüzden de ADA yatırımcısı için bu haftanın oldukça hareketli geçeceğini söylemek mümkün.

Dev Yatırım Şirketinden Bitcoin İçin Satın Alma Çağrısı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.