Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$65,310.25
+3071.55
Ethereum
$3,110.67
+85.3
Litecoin
$81.37
+0.76
DigitalCash
$29.61
+1.5
Monero
$114.55
+0.41
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.17
+0.49
Dogecoin
$0.15
+0.01

Cardano (ADA) Fiyatında İzlenecek Seviyeler

2 581

Cardano (ADA) Fiyatında İzlenecek Seviyeler

Bitcoin’in (BTC) fiyatı son günlerde konsolide oldu ve bu da kripto para piyasasının geri kalanını uçurdu. Bu, genellikle Bitcoin konsolide etmeye başladığında gerçekleşir ve piyasanın geri kalanına yetişme şansı verir. Cardano (ADA), ilk kez 1 dolara yaklaşan fiyatı ile yalnızca Şubat ayında %170 kazandıran bir kripto para birimi oldu.

Cardano / BTC çifti canlı

ADA / BTC 3 günlük grafik. Kaynak: TradingView

Bununla birlikte, ünlü analist Michael van de Poppe’a göre ayı piyasası uykusundan yeni yeni uyanmaya başladığı için BTC grafiğinden birçok bilgi elde edilebilir. Son fiyat hareketleri, Temmuz 2018’den bu yana en yüksek olan yeni bir yüksek zirve yarattı. Bu, yükseliş trendinin devam etmesi için büyük bir sinyal. Bununla birlikte BTC çiftinde tüm zamanların en yüksek seviyesi hala %380 kadar uzakta.

Analiste göre altcoin’ler, çoğu tüm zamanların en yüksek seviyelerini kaydettiği için, USD çiftlerinde büyük bir güç gösteriyor. Bununla birlikte bu altcoin’lerin BTC çiftleri hala çok fazla yükseliş potansiyeline sahip.

Bu, piyasanın yeni boğa döngüsüne yeni başlıyor olabileceği anlamına gelir. Cardano’nun durumunda, BTC çifti, bir kırılmanın muhtemel görünmediği önemli bir direnç bölgesine yaklaşıyor. Bununla birlikte ADA fiyatının, bu direnci kırdığında 0.00003500 sats’a doğru devam etmesi bekleniyor.

Bitcoin hakimiyeti dibe vuruyor

Bitcoin hakimiyeti 3 günlük grafik. Kaynak: TradingView

Analiste göre önemli bir düzeltme, tipik olarak büyük bir ralliden sonra gerçekleşir. Bitcoin hakimiyet grafiği, bu düzeltmelerin ne zaman gerçekleşeceğini sıklıkla gösterebilir. Van de Poppe’a göre, tarihsel olarak altcoin satın almak için en iyi dönem Aralık ayıdır. Altcoin’ler yeni yılda büyük kazançlar görmeye başladıkça bu mesele de yakın zamanda tekrar doğrulandı.

Bununla birlikte grafik aynı zamanda Bitcoin baskınlığı rallilerinin daha fazla düşüşten önce gerçekleşebileceğini gösteriyor. Bu genellikle, sağlıklı bir düzeltmenin beklenebileceği Şubat ve Mart aylarında gerçekleşir.

Böyle bir geri çekilmenin ardından, özellikle BTC çiftlerinde altcoin’ler için daha fazla artış olması muhtemeldir.

Cardano (ADA) için izlenecek önemli seviyeler

ADA / USDT 1 günlük grafik. Kaynak: TradingView

Ünlü analiste göre Cardano’nun USDT grafiği, büyük bir dikey hareket gösteriyor. Bu da, destek ve direnç seviyelerini oluşturmayı zorlaştırıyor. Bununla birlikte Fibonacci göstergesi ve tarihsel fiyat hareketi kullanılarak günlük zaman dilimine bağlı olarak birkaç ilgi çekici nokta bulunabilir.

İlk nokta, 0,35-0,382 Fibonacci seviyesiyle birleşen 0,65-0,70 dolarlık alanda bulunur. Analist için bu seviye tutmazsa, sonraki destek bölgeleri 0,55 dolar ve 0,42-0,46 dolardır.

ADA / USDT 4 saatlik grafik. Kaynak: TradingView

Cardano için 4 saatlik grafik, 1 günlük grafikle birleştiğini gösteriyor. Çünkü bir sıkıştırma alanı 0.70 dolar alanı civarında görülüyor. Bu destek bölgesi, Fibonacci seviyesi bu bölgede de bulunduğundan, günlük grafikle uyumluluk gösterir. Bu ilk destek bölgesi destek olarak başarısız olursa, bir sonraki destek bölgesi 4 saatlik grafikte gösterilir. Analiste göre bu seviyenin ardından destek bölgesi 0.50-0.55 dolar arasında bulunur.

Ayrıca analiste göre Cardano yeni bir ralli yaparsa izlenecek seviyeler 1.50, 2.35 ve 3.20 dolarda.

2 Yorumlar
  1. […] daralırken, artan sayıda kurumsal yatırımcı Bitcoin satın aldığı için son birkaç aydır talep artmakta.Bloomberg kısa süre önce Morgan Stanley […]

  2. […] ürün portföyü nedeniyle PayPal CEO’su Schulman, şirketin 2020’de 377 milyon olan hesap sayısının beş yıl içinde 750 milyon sahip […]

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.