Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,343.12
-767.54
Ethereum
$3,104.78
-53.43
Litecoin
$86.87
+3.18
DigitalCash
$29.97
-0.6
Monero
$121.13
+2.25
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.98
+0.61
Dogecoin
$0.15
-0

Bu Gizemli Altcoin, Kazanan Bilet! 18x’i Aşacak

0 355

Bu Gizemli Altcoin, Kazanan Bilet! 18x’i Aşacak

Ünlü kripto trader’ı ve YouTuber Ben Armstrong, bu yıl radarına aldığı bir altcoin projesinin patlamasını beklediğini söylüyor.

Ben Armstrong: DeFi cevheri olan Frontier (FRONT) patlayacak!

Yeni analizinde Ben Armstrong, 548.000 YouTube abonesine, yeni ortaya çıkan sektörde zaten büyük ortaklıklar ve bağlantılar kuran az bilinen bir DeFi cevheri olan Frontier‘e (FRONT) baktığını söylüyor. Ben Armstrong konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

FRONTİER, ZATEN HERKESE BAĞLI OLAN ZİNCİRDEN BAĞIMSIZ BİR DEFİ TOPLAMA KATMANIDIR VE DEFİ ALANINDAKİ TÜM BÜYÜK PLATFORMLARI VE EKOSİSTEMLERİ KASTEDİYORUM. FRONTİER, TÜM BU PLATFORMLARDA KULLANICILARA DEFİ’NİN TEMEL PARÇALARINI GETİRİYOR. GAS’SIZ İŞLEMLER, YİELD FARMİNG, NFT EDİNME VE OLUŞTURMA, STAKİNG, YÖNETİM VE UYGULAMA ETKİNLİĞİ İÇİN ÖDÜLLERE SAHİP. FRONT’UN AVALANCHE (AVAX), THORCHAİN (RUNE), SOLANA (SOL), YEARN.FİNANCE (YFI), AAVE, ALGORAND (ALGO), ELROND (EGLD), BİNANCE SMART CHAİN, COSMOS (ATOM), BAND PROTOCOL ( BAND), MATİC, ALLİANCEBLOCK (ALBT), KAVA, HARMONY (ONE), CELO, STAFİ (FIS) VE DAHA FAZLASI… SPOİLER: FRONTİER, STAFİ ARACILIĞIYLA POLKADOT EKOSİSTEMİNE GİRECEK, YANİ TÜM PARACHAİNS, TÜM DOT EKOSİSTEMİ TARAFINDAN KULLANILACAK.

Bir Sonraki Bitcoin Mi? Bazı Altcoin’ler 5x Yaptı!

Ben Armstrong: Güçlü altcoin, Coinbase ile birlikte çalışıyor

Ben Armstrong ayrıca Frontier’ın DeFi’yi 100 ülkedeki 43 milyon kullanıcısına erişilebilir kılmak için ABD merkezli kripto borsası Coinbase ile birlikte çalıştığını vurguluyor. Ben Armstrong konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

COİNBASE CÜZDAN KULLANICILARI AYRICA TÜM DEFİ PORTFÖYLERİNİ TAKİP EDEBİLİR VE AKILLI DEFİ BİLDİRİMLERİ ALABİLİR. YEARN.FİNANCE’A ERİŞEBİLİR, TOKEN TAKASI VE DAHA FAZLASINI TEK BİR YERDEN ALABİLİRLER. FRONTİER, BİRKAÇ TIKLAMAYLA DEFİ İLE İLGİLİ HER ŞEYİ ETKİNLEŞTİREN COİNBASE’İN SİHİRLİ DEĞNEĞİDİR. COİNBASE‘NİN EKOSİSTEMİ OLAN TAVŞAN DELİĞİNDEN DAHA DA AŞAĞI ATLARSAK, COİNBASE TARAFINDAN DESTEKLENEN TÜM PROJELER, DEFİ AĞ GEÇİDİ PLATFORMU OLDUĞU İÇİN FRONTİER’E BAĞLANACAK.

Ben Armstrong: Frontier, potansiyel olarak 18 kat kazanç elde edebilir

Kripto trader’ı ve analisti Ben Armstrong, Coinbase’nin yanı sıra, Binance, Alameda Research, FTX Exchange ve Coingecko da dahil olmak üzere diğer büyük kripto şirketlerinin DeFi projesini desteklediğini ekliyor. Ben Armstrong konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

ŞİMDİ, BİR PROJEYİ DESTEKLEYEN ÜÇ BÜYÜK BORSA COİNBASE, BİNANCE VE FTX… ONU DESTEKLEYEN EN BÜYÜK HEDGE FONLARININ TÜMÜ VE HER DEFİ VE ÖLÇEKLENDİRME EKOSİSTEMİNİN ORTAK OLDUĞUNU GÖRÜRSEK… KAZANACAĞINIZI BİLEREK KAZANAN PİYANGO BİLETİNİ SEÇMEKLE NEREDEYSE AYNI ŞEY… ORTAKLIKLAR VE ENTEGRASYONLARIN LİSTESİ KESİNLİKLE SONSUZDUR. GÖRMEDİK VE BURADA BUNUN ALTINI ÇİZMİYORUM: DEFİ’DE BU CALİBER’İN BAŞKA BİR PROJESİNİ GÖRMEDİK.

Sıcak Gelişme: Ünlü Bitcoin Borsası, 2 Dev Altcoin’i Delist Ediyor!

Ben Armstrong’a göre, piyasa değeri 87,2 milyon dolar civarında olan Frontier, potansiyel olarak 18 kat kazanç elde edebilir ve yearn.finance’ın 1,5 milyar dolarlık değerlemesini yakalayabilir. 17 Şubat’ta FRONT, 24 saatlik bir süre içinde 1,15 dolardan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 6,71 dolara kadar %483’ün üzerinde devasa bir performans gösterdi. CoinMarketCap’e göre, yazı yazılırken FRONT 3,2 dolardan işlem görüyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.