Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,467.29
+1208.82
Ethereum
$3,562.37
+67.8
Litecoin
$94.50
-0.6
DigitalCash
$38.50
+0.79
Monero
$136.55
-0.77
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.36
+0.48
Dogecoin
$0.22
+0.02

Bitcoin Cash Hard Fork’ u Madencilikte Kayıpları Getirdi

0 393

Bitcoin Cash için uzun süredir beklenen hard fork başarıyla gerçekleşti. Ancak beklentiler yerine çok daha kötü bir döneme girilmiş durumda.

Bitmex tarafından yapılan araştırmada, BCH ayrılmasının ardından hash savaşı etkilerini hissettiriyor. Bilindiği üzere yaşanan bölünme; Bitcoin Cash ABC ve Bitcoin Cash SV adlı dijital varlıkları ortaya çıkarmıştı. Hash savaşında iki karşı grubun birbiriyle mücadelesi had sayfa geldi. Madencilikte kayıpların ağır şekilde yaşanıyor olması Bitcoin Cash’in geleceğini etkiliyor. Bitmex, ağ izleme aracıyla izlenen veriler ışığında yapılan değerlendirme iç açıcı değil. Güçlü seviyede yaşanan hash savaşı, her geçen gün kayıpları beraberinde getirecek izlenimi sunmuş durumda. ABC ve SV platformları arasında uzlaşmaya gidilmemesiyle kayıpların hızlanabilmesi söz konusu.

Madencilikteki kayıplar ciddi seviyeye ulaşabilir

Bitcoin Cash için yaşanan kayıplar şu an için yükselişini sürdürüyor. Ancak bu şekilde devam edilmesi bir felaket senaryosunu beraberinde getirebilir. ABC SV bölünmesinde, SV madencileri günlük 280 bin dolar seviyesinde zarar yazmış durumda. Günlük kayıpların bu değerlerin çok daha üzerinde olabileceği üzerinde durulmasıysa en önemli nokta olarak tanımlandı. Enerji kullanım miktarına göre çok daha yüksek işlem gücüne sahip olması nedeniyle kayıplar arttı. Bitmex’ten yapılan araştırma verisi açıklamalarına göre Bitcoin Cash’in geleceği şu an için net değil. BCH SV platformunda yaşanan kayıpların, ABC’de çok daha fazla olduğu söylentileri mevcut. Bu verilerin gerçek olması durumundaysa oldukça çalkantılı bir süreç Bitcoin Cash’in bölünmelerini bekliyor.

Bitcoin cash platformlarında değer kaybı sürecek mi?

Madencilikle alakalı olarak sorunların çözülememesi durumunda değer kaybı devam edebilir. Yaşanacak olan kayıplar sadece BCH için değil tüm borsa için geçerli olacak. Bitcoin’in piyasa fiyatlarının da doğrudan etkilenmesi söz konusu.

Güncel kripto para haberleri ve airdroplar için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.