Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,132.57
-498.71
Ethereum
$3,066.38
-36.87
Litecoin
$82.63
+1.21
DigitalCash
$29.97
+0.44
Monero
$118.62
+1.35
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.38
-0.02
Dogecoin
$0.16
0

Reddit Kurucusu Bitcoin’deki Çöküşe Pozitif Bakıyor

0 509

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından olan Reddit’in önemli ismi Bitcoin’e pozitif bakıyor.

Kurucu ortaklardan olan Alexis Ohanian’a göre yaşanan çöküş gerekliydi. Bitcoin’in fiyat artırmasını gerçekleştirebilmesi için beklenen yaşanması gerek bir süreç olduğunu CNBC’deki röportajda dile getirdi. Bir süre öncesinde Bitcoin’in fiyatı 8 aylık süredeki en düşük seviyeye gelmişti. Yatırımcıların yaşadığı değer kaybıyla beraber kripto para hakkında çok yönlü spekülasyonlar ortaya atılmıştı. Alexis Ohanian ise bunların yaşanması gerektiği konusunda ısrarlı. Reddit’in kurucu isimlerinden olan Ohanian, Bitcoin için yaşanacak yükselişin yüksek seviyede olmasını bekliyor. Röportajda, yükselişin başlamasının diğer kripto paraları etkileyeceğini de belirtmiş durumda.

Yazılım geliştirme ve altyapıya vurgu

CNBC’deki röportajında fiyatın yanı sıra kurucu ismin yazılım geliştirmeye ve altyapıya da dikkatleri çekti. Kripto paralarda istikrarın devam etmesi için bu detayların en az fiyatlar kadar önemli olduğunu paylaştı. Bitcoin’in bir süredir devam eden düşüşün son bulmasının ardından yatırımcılar tekrar güvenoylarını yansıtmaya başladılar. Çoğu yatırımcının kriptodan kaçtığını belirten Reddit kurucusu, bunun tahmin edilemez olduğunu da söyledi.

“Çöküş yükselişi getirecek”

Ohanian’ın yaptığı açıklamaların temelinde, çöküşün yükselişi getireceği felsefesi yatıyor. Aynı görüşte olan yatırımcılar olsa da, bu görüşü paylaşmayan da çok sayıda kişi bulunuyor. Jihan Wu tarafından son dönemlerde yapılan açıklamalar da gündemde önemli yer kaplıyor. Bitcoin’e olan desteği artış göstermeye başlaması piyasalar üzerinde olumlu hava yaratıyor. Gelecek dönemden itibaren yaşanacak gelişmeler sayesinde pozitif yönlü ivme görülebilir. Henüz volatiliteden kaçışın bitmediğini belirten Ohanian, gelecek dönemi işaret ediyor. Reddit kurucularından olan isme göre, Bitcoin henüz zirve değerine gerçek anlamda ulaşamadı. Piyasaların durulmasıyla beraber yükseliş beklentisi mevcut. Mevcut değişimler üzerinden yapılan değerlendirmeler daha ılımlı göstergelere sahip.

Güncel kripto para haberleri ve airdroplar için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.