Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,879.99
-842.42
Ethereum
$3,140.66
-30.06
Litecoin
$88.44
+4.09
DigitalCash
$30.32
-0.53
Monero
$120.84
+0.02
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.40
+0.68
Dogecoin
$0.15
-0

Bir Günde Müthiş Yükselen Oasis Network (ROSE) Nedir?

0 491

Kripto para piyasalarında hareketli anlar yaşanmaya devam ederken Oasis Network (ROSE) yaşadığı müthiş artışla dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Bir gün gibi kısa bir sürede %20’ye yakın yükselen Oasis Network’e gelin daha yakından bakalım.

Oasis Network (ROSE) Hakkında

Geçtiğimiz 2020 yılında piyasaya sürülen Oasis Network (ROSE) hakkında son günlerde birçok soru mevcut. Yaptığı çıkışlarla yatırımcıların dikkatini çeken ROSE oldukça faydalı bir merkeziyetsiz finans (DeFi) altyapısını bünyesinde barındırıyor. Toplamda iki ana katman olan Consensus ve ParaTime’dan oluşan ROSE, bu sayede farklı kullanımlar için de olanak sağlayabilmekte.

Birçok önemli blockchain ve fintech şirketi ile birlikte çalışmalar yürüten Oasis Network bu sayede küresel katılım oranını da hızlıca arttırmış durumda. Klasik DeFi sistemlerinin başlıca sorunu olan işlem ücretleri ve veri güvenliği gibi sorunlara çözüm aramasıyla da kendini farklı bir konuma taşıdığını söyleyebiliriz.

Oasis Network (ROSE) Hangi Ağda?

Ethereum (ETH) ağı olan ERC-20 üzerinde çalışan Oasis Network (ROSE) buna rağmen çok daha verimli bir sisteme sahip. Buna ek olarak ETH ağındaki tüm merkeziyetsiz uygulamaları (DApps) desteklemesi de oldukça önemli.

ROSE Token Nedir ve Ne İşe Yarar?

ROSE adlı token birimi Oasis Network ağının tüm işleyişleri için kullanılan bir yerel token’dır. Buna ek olarak firma, ROSE isminin seçilme sebebi olarak gülün gizliliği sembolize etmesini öne sürüyor.

Toplamda 10 milyar adet piyasaya sürülecek olan ROSE şu anda %35’lik bir oranla 3.49 milyar adetlik dolaşıma sahip.

Merkeziyetsiz finans alanına getirdiği yeni soluk ile rakiplerinin önüne geçen Oasis Network kısa sürede önemli bir yol kat etti. Buna ek olarak ROSE yatırımcısının da projeye güvenini aktardığını söyleyebiliriz.

Bitcoin (BTC) Bir Günde 4.000 Dolar Değer Kaybetti

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.