Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,772.27
+2410.69
Ethereum
$3,053.42
+109.89
Litecoin
$81.40
+3.39
DigitalCash
$29.71
+1.98
Monero
$116.68
+4.36
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.19
+1.43
Dogecoin
$0.16
+0.01

Bir ABD’li Şirket Daha DOGE ve SHIB Kabul Etmeye Başlıyor

0 276

Kripto paraların şirketler tarafından bir ödeme aracı olarak kabul edilmesi dünya genelinde giderek artıyor. Son olarak da ABD’li bir lojistik firması olan NOYACK tarafından ödemelerde DOGE ve SHIB kabul edilmeye başlanacağı açıklandı. Şirket kripto paralarla ödeme kabul edebilmek içinse BitPay sisteminden yararlanacak.

Dogecoin ve Shiba Inu ile Ödemeler Başladı

200 milyon dolar değerinde bir gayrimenkul yatırım paydaşlığı bulunan NOYACK Logistics Income (NLI) şirketi ödemelerde Dogecoin ve Shiba Inu (SHIB) kabul etmeye başladı. Bunun için BitPay ile işbirliği yapan şirket, bu iki altcoin dışında Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC) ve Wrapped Bitcoin (WBTC) gibi projeler ile de ödeme alacak. Şirket, ayrıca daha da kolaylık olması adına doğrudan çeşitli sabit token birimleri ile de ödeme kabul edeceklerini duyurdu. Konu hakkında açıklama yapan NOYACK Capital CEO’su CJ Follini’nin sözleri ise şu şekilde:

 “Bu ortaklık, günümüzün yatırımcılarıyla, emeklilik hesaplarına yatırım amaçlı gayrimenkul ve kripto para birimini dahil etmek için bağlantı kurmanın önemli bir yoludur.”

BitPay CEO’su Stephen Pair ise:

“Bu, kripto paraları ana akım haline getirmenin başka bir örneği. Daha fazla yatırımcı, kripto para birimi tahsislerini gayrimenkul gibi fiziksel varlıklara taşımak istiyor. Bu hamle, Noyack’ı alternatif yatırım yönetiminin ön saflarına yerleştiriyor.”

Ünlü Analistten Yatırımcılara 4 Altcoin Tavsiyesi!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.