Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$62,709.84
-1689.77
Ethereum
$3,095.28
-52.38
Litecoin
$86.47
+1.98
DigitalCash
$29.62
-0.74
Monero
$119.67
-1.27
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.87
+0.53
Dogecoin
$0.14
-0

Binance Dönüştürme Hizmetine Terra Desteği Geldi

0 249

En büyük kripto borsası Binance yaptığı açıklamada, Binance dönüşüm servisine Terra Classic (LUNC) ve TerraClassicUSD’yi (USTC)  eklediğini söyledi. Artık kullanıcıların LUNC ve USTC’yi Binance dönüşüm hizmeti aracılığıyla BTC, BUSD, USDT ve diğer tokenler ile ücretsiz olarak takas etmelerine izin verilmekte.

Binance, dönüşüm için Terra Classic (LUNC) ve TerraClassicUSD (USTC) ekledi

12 Eylül’deki resmi duyuruda Binance, Terra Classic (LUNC) ve TerraClassicUSD (USTC) için ek destek duyurdu, çünkü her iki Terra tokenini de Binance dönüşüm servisine ekledi.

Kullanıcılar artık LUNC ve USTC’yi Bitcoin (BTC), Binance USD (BUSD), Tether (USDT) vb. gibi desteklenen tüm kripto para birimlerine dönüştürmek için Binance dönüşüm servisini kullanabilir. Kripto borsası, hizmetlerine LUNC desteği eklemenin Binance’deki ticaret hacmini artırmaya yardımcı olacağına inanıyor. Bu hareketin ayrıca Terra topluluğuna destek sağlaması bekleniyor. Ek olarak Binance, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) ticaretini de sıfır ücretle sunuyor.

Yakın zamanda Binance, Terra Classic ağı aracılığıyla Terra Classic (LUNC) ve TerraClassicUSD (USTC) için %1,2 yanma vergisi desteğini de duyurdu. Ancak, borsa yalnızca para yatırma ve çekme gibi zincir üstü faaliyetlerden elde edilen vergi iadelerini destekleyecek. Topluluğun bu karardan duyduğu hayal kırıklığının ardından Binance, Terra Classic için zincir dışı bir vergi yakmayı gözden geçirip tartışabileceğini belirtti. Kripto borsası Binance şu anda LUNC arzının yaklaşık %35’ini oluşturuyor. Topluluğun, Terra Classic ve USTC’de vergi iadeleri ve marj ticareti sunması için Binance’e ihtiyacı olduğu belirtiliyor.

Terra Classic hızla yükseliyor

Topluluk token projelerini canlandırmaya çalışırken Terra Classic (LUNC) büyük bir ticaret hacmi artışı yaşadı. Bununla birlikte, Terra Classic (LUNC) ve TerraClassicUSD (USTC), CoinMarketCap’te ilk 100 kripto para birimi arasına da girdi. LUNC’nin fiyatı bir haftada %200 artarak 0,0058 dolara ulaşmış durumda.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.