Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,635.45
-25.76
Ethereum
$3,232.06
+35.31
Litecoin
$86.23
+1.15
DigitalCash
$31.34
-0.25
Monero
$120.68
+0.42
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.18
+0.05
Dogecoin
$0.16
0

Axie Infinity, Staking Ödülleriyle Daha Fazla Oyuncu Çekmeye Çalışacak

0 322

Axie Infinity ekibi Çarşamba günü yaptığı açıklamada, oyun arazisi sahiplerinin AXS sahipliğini artırmak için arazi ödülleri sistemi getirdiğini söyledi. Karar, topluluğun sınırlı arazi kullanımı ve geliştiricilerin gecikmeleri nedeniyle gelirler konusunda öfkesini dile getirmesinin ardından geldi.

Ek olarak lansman, geliştiricilerin son Ronin hackinden sonra AXS fiyatları ve Axie Infinity oyuncularının sayısını artırma girişimi olarak da yola koyulmuş durumda.

Axie Infinity, arazi staking girişimine ayda 337.500 AXS ayırmayı hedefliyor. Arsalar, oyuncuların diğer oyuncularla rekabet edebilmeleri için üsler inşa etmelerine, kaynakları ve stratejik operasyonları toplamalarına olanak tanıyacak.

AXS arazi staking ödül oranları

AXS arazi staking, ülke türüne göre belirlenecek. Genesis şeması maksimum 32.70 ödüle sahipken, Savannah şeması minimum 0.08 ödüle sahiptir. Bu arada Forest, Arctic ve Mystic 0.26, 0.74 ve 1.64 adet miktarlarda ödüllere sahip.

Şirket şu ana arazi staking için kullanıcı deneyiminin tasarımını ve geliştirmesini tamamladı. Ek olarak, arazi için akıllı sözleşmelerin geliştirilmesi, akıllı sözleşmelerin geliştiricisi Owl ile işbirliği içinde sürdürüldü.

Land oyununu Aralık 2022’ye erteleyen son güncelleme ile Axie Infinity oyuncuları, Axie’lerini ve satılabilecek tasarımlarını piyasaya sürmeye başladılar. Hareket, aynı zamanda Ronin Bridge olayının  neden olduğu başarısızlıklarla karşı karşıya kalan geliştiriciler üzerinde daha fazla baskı oluşturuyor.

Sky Mavis’te ürün lideri olan Phil Laav, arazi kullanımı ve arazi kullanımını oyunla birleştiren ödüllere hafif bir yaklaşımı yeniden getirme sözü verdi.

Ronin Bridge Hack’ten bu yana AXS fiyatları neredeyse %50 düştü

Ronin platformunun Mart ayı sonlarında saldırıya uğramasından bu yana AXS fiyatları %50’den fazla düştü. AXS fiyatı şu anda 29.96 dolardan işlem görüyor. Son yedi gün içindeyse fiyat %26’dan fazla düştü. Ancak tüccarlar Çarşamba günkü duyurudan özellikle memnun görünmüyorlar. AXS fiyatları, son 24 saatte hala %2 oranında düşüşüne devam ediyor.

Ronin hack olayına ek olarak, oyun aynı zamanda küçülen bir kullanıcı tabanıyla da mücadele ediyor. Aktif oyuncu verileri, aylık oyuncu sayısının Ocak ayındaki artıştan bu yana istikrarlı bir şekilde düştüğünü gösteriyor.

Kraken, Merakla Beklenen NFT Platformu İçin Bekleme Listesini Açtı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.