Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,151.14
+154.06
Ethereum
$3,165.45
-40.95
Litecoin
$84.43
-0.61
DigitalCash
$31.24
-0.01
Monero
$121.75
+1.74
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$27.98
-0.06
Dogecoin
$0.16
-0

ApeCoin (APE), Bir Haftada %50’den Fazla Değer Kazandı

0 423

Son dönemlerin en çok konuşulan projelerinden ApeCoin (APE) yükselmeye devam ediyor. Yaşanan son artışlarla birlikte ApeCoin için bir haftada %50 değer kazanıldığı görülmekte.

Yuga Labs’ın ApeCoin’i, Cumartesi günü yapılması planlanan Otherside NFT satışı nedeniyle bir anda parladı. Henüz teyit edilmemiş olsa da NFT, Otherside Metaverse için şüpheli kara paketleridir.

Lansman Yaklaşıyor

Bored Ape Yacht Club evreninin bir başka büyük genişlemesi daha yolda. Bu Cumartesi, Somethingisbrewing.xyz’e 1 Nisan’dan önce kaydolanlar, Bored Ape Yacht Club Yuga Labs tarafından başlatılan yeni Metaverse olan Otherside’ın ilk basımında  yer alabilirler. NFT’lerin, Otherside Metaverse’de ülkeyi temsil ettiğinden şüpheleniliyor, ancak Yuga Labs bunu henüz doğrulamadı.

Ayrıntılar hala küçük olsa da, Otherside Meta’nın resmi Twitter hesabı, Ethereum cüzdanlarıyla ön kayıt yaptıranların ve katılmak isteyenlerin yakın zamanda piyasaya sürülen ApeCoin ile ödeme yapmak zorunda kalacaklarını doğruluyor. Ek olarak, para birimi Hollanda tarzı açık artırma biçimini kullanacak, fiyat yüksek başlayacak ve tüm NFT’ler satılana kadar kademeli olarak düşecek.

Kaynak: TradingView

ApeCoin (APE) için haber yayın saatleri itibariyle 20.72 dolarlık noktadan işlem yapılıyor. Saatler ilerledikçe günün yeni bir rekorunu kıran yorgun maymun projesinin 21 dolara koşması bekleniyor. Yatırımcılar bu nokta için sabırsızlanırken APE’yi önemli bir direncin beklediğini belirtmek gerek.

ApeCoin’in 17 Mart’ta piyasaya sürülmesinden bu yana, token büyük fiyat dalgalanmaları yaşadı. İlk çıkışından kısa bir süre sonra 6.21 dolarlık tarihi bir düşük seviyeye düştü, ancak kısa süre sonra geri sıçradı. 28 Nisan itibariyle ApeCoin yeni bir serüvene başlamış gibi görünüyor. Son bir haftalık zaman diliminde %50’den fazla değer kazanan APE için yükseliş beklentisi devam ediyor.

Dünyanın En Büyük Varlık Yöneticisi BlackRock, Kripto ETF’sini Başlattı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.