Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,508.19
+551.87
Ethereum
$3,153.50
+17.76
Litecoin
$85.39
+1.96
DigitalCash
$30.38
+0.53
Monero
$119.46
+1.26
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$27.07
+0.94
Dogecoin
$0.15
0

Akıllarda Tek Bir Soru: Başka Bir Dump mı Geldi?

0 525

Dünya gündeminde, tüm yatırımcıların hakkında konuştuğu bir konu gündeme geldi. Dump mı geldi? Sorusu herkesi meraklandırdı. Ripple, doğrudan Escrow cüzdanından bir XRP aldı. Whale Alert’in belirttiği gibi, yaklaşık olarak 130 milyon dolar değerinde alınan toplam 500 milyon XRP, Ripple Escrow (emanet) cüzdanından direkt olarak Ripple’a transfer edildi.

500 milyon XRP Direkt Olarak Ripple’a geçti

Düzenli olarak her ay, piyasaya emanetten çıkarılarak toplam 1 milyar XRP sürülüyor. Geri kalan tokenler de yeni bir işlemden geçip emanete geri gönderiliyor. Bu sebeple, Ripple’a transfer edildiği açıklanan 500 milyon XRP’nin bu ay Escrow’dan çıkarılan tutarın bir parçası olduğu düşünülüyor. Bu büyük transferin, kripto piyasasında son birkaç gün içinde olası bir toparlanma sinyalleri gösterdiği de görülüyor. Bu durumda da piyasanın tamamen arz ve talep güçleri tarafından yönlendirildiği düşünürsek, eğer Ripple piyasaya XRP’leri sürmeye karar verirse, devredilen tüm bu XRP’nin piyasa tarafından baskı oluşturabileceğini varsayabiliriz. Öte yandan Ripple, Ripple Labs’ı düzgünce ve verimli olarak finanse edebilmek için XRP satışlarına büyük ölçüde bağımlı. Bu sebeple Ripple’ın XRP’leri satmak yerine saklamak istemesi de mümkün.

Koyu XRP Fanları Öfkeli

Şu anki piyasaya göre XRP, gittikçe ivme kazanmakta olan kripto para biriminden biri. Güncel olarak bir kripto para yaklaşık olarak 0,26 dolar değerinde ve piyasadaki toplam değeri yaklaşık 11,2 milyar dolar. Fakat Ripple’ın aylık emanetten çıkardığı XRP’lerle birlikte kriptolardaki fiyat artışını bastırdığını düşünen sıkı taraftarlar giderek öfkelenmeye başladı. Hatta bazı taraflarlar, XRP’in bir hard forku olması gerektiğini bile öneriyor. Ancak Ripple’ın, XRP’nin benimsenmesini sağlamak konusundaki ana itici güç olduğunu düşünürsek bir hard fork çıkarılması XRP fiyatını da olumsuz etkileyebilir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.