Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,234.22
-352.4
Ethereum
$3,280.42
+27.89
Litecoin
$84.76
+0.73
DigitalCash
$29.40
-0.29
Monero
$127.24
+5.42
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.34
+0.52
Dogecoin
$0.15
-0

8 Nisan BTC, ETH, BNB, XRP, ADA, DOT, UNI, LTC, LINK ve THETA Fiyat Analizi

1 582

 

8 Nisan BTC, ETH, BNB, XRP, ADA, DOT, UNI, LTC, LINK ve THETA Fiyat Analizi

Bitcoin fiyatı 56.000 doların altına düştükten sonra altcoinler kilit alt destek seviyelerine geri döndü. Ancak traderlar düşüşü bir satın alma fırsatı olarak görecek mi?CoinShares’e göre, ilk çeyrekte kripto ürünlerine kurumsal giriş, 2020’nin 4. çeyreğinde görülen alımdan %11 daha yüksek bir şekilde gerçekleşti ve 4.5 milyar $’a ulaştı. Bu, kurumsal ilginin arttığını, ancak çeyrek bazda büyümenin yavaşladığını gösteriyor. 2020’nin 4. çeyreğinde kaydedilen rakam %240 şeklinde idi.Bitcoin fiyatı yükseldikçe, seviyeleri sürdürmek için daha fazla fon gerekiyor. Bu nedenle, kurumsal girişler önümüzdeki birkaç gün içinde artmazsa, Bitcoin (BTC) ve diğer altcoinler büyük bir düzeltmeye tanık olabilir.

Bir sonraki düzeltme, kurumsal yatırımcıların kararlılığını test edebilir ve bu yatırımcıların derin cepleri olmasına rağmen, bazıları yalnızca hızlı spekülatif kazançlar için kriptoya atlamış olabilir. Bitcoin bir düzeltme başlatırsa yatırımcıların pozisyonlarını terk etme olasılığı her zaman vardır.

Bu gelişmeler düşüşü hızlandırabilirken, daha düşük seviyelerin otobüsü daha önce kaçırmış olabilecek yatırımcıları çekmesi muhtemeldir. Bu varsayım gerçekleşirse, piyasadaki volatilite önümüzdeki birkaç gün içinde yüksek kalabilir.

Olası bir düzeltmeyi de yansıtıp yansıtmadığını görmek için ilk 10 kripto para biriminin grafiklerini inceleyelim.

BTC / USDT

Bitcoin’in 60.000 $ ‘dan 61.825.84 $’a kadar katı genel direnç bölgesini geçememesi, kısa vadeli momentum traderlarından kar alımını çekmiş gibi görünüyor. Bu, fiyatı bugün 20 günlük üstel hareketli ortalamanın (56.863 $) altına çekti.

Fiyat 20 günlük EMA’nın altında kalırsa, ayılar bir açılış hissedebilir ve kritik desteğe 50 günlük basit hareketli ortalamada (54.333 $) meydan okumaları muhtemeldir. Bu destek kırılırsa ve ayılar fiyatı 50 günlük SMA’nın altında tutmayı başarırsa, satış yoğunlaşabilir.

Olumsuz taraftaki bir sonraki destek 50.460 dolar. Bu seviye de yol verirse, BTC / USDT kuru 43.006.77 $’a düşebilir. Yassılaşan hareketli ortalamalar ve 52’nin altına düşen bağıl güç indeksi (RSI), boğaların güçlerini kaybedebileceğini düşündürüyor.

Bu varsayımın aksine, fiyat 50 günlük SMA’dan geri dönerse, boğalar pariteyi tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkarmak için bir girişim daha yapacak. Başarılı olurlarsa, parite bir sonraki hedefe doğru yolculuğuna 69.540 $ ve ardından 79.566 $’a başlayabilir.

ETH / USDT

Ethereum (ETH) 2 Nisan’da tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı, ancak yükselip tırmanışına devam edemedi. Bu, boğalar arasında tereddüt gösterdi ve fiyatı 6 Nisan’da 2,150 $’dan yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkarmayı başarmış olsalar da ralli o zamandan beri durdu.

Bu, bugün pozisyonlarını düşürmüş gibi görünen momentum traderlarını hayal kırıklığına uğratmış olabilir ve bu da 20 günlük EMA’ya (1.904 $) düşüşle sonuçlandı. ETH / USDT kuru, 20 günlük EMA’dan güçlü bir şekilde toparlanırsa, talebi daha düşük seviyelerde gösterecektir.

Boğalar daha sonra fiyatı 2.150 doların üzerine çıkarmak için bir girişim daha yapacak. Başarılı olurlarsa, parite bir sonraki hedefe olan yolculuğuna 2.618.14 dolara doğru yol alabilir.

Bu olumlu görüş, ayılar harekete geçer ​​ve fiyatı 20 günlük EMA’nın altında tutarsa ​​geçersiz hale gelecektir. Böyle bir hareket, duyarlılıkta olası bir değişiklik önerecek ve bu da fiyatı trend çizgisine çekecek.

BNB / USDT

Binance Coin (BNB) güçlü bir yükseliş trendinde. Ayılar, fiyatı bugün 348.69 $’dan kırılma seviyesinin altına çekmeye çalıştı, ancak şamdan üzerindeki uzun kuyruk, boğaların bu düşüşü agresif bir şekilde satın aldığını gösteriyor.

Yükselen hareketli ortalamalar ve aşırı alım bölgesi yakınındaki RSI, boğaların tam olarak komuta edildiğini gösteriyor. Alıcılar 348.69 $’ı desteğe çevirebilirse, BNB / USDT kuru, yükseliş trendinin bir sonraki ayağına başlayarak onu 500 $’a ve ardından 530 $’a çıkarabilir.

Öte yandan, fiyat 348,69 $’ın altına düşerse, daha yüksek seviyelerin traderlardan kar alımını çektiğini gösterecektir. Ayılar fiyatı 20 günlük EMA’nın (314 $) altına düşürürse yükseliş ivmesi zayıflayabilir.

XRP / USDT

XRP’nin 5 Nisan’da 0,65 ABD dolarının üzerindeki kırılımı, 1,11 ABD doları hedefleyen ters bir baş ve omuz modelini tamamladı. Altcoin bu hedefi 6 Nisan’da gün içi en yüksek 1,11 $’a ulaştığında tutturdu.

Teknik analizi takip eden traderlar, hedefe yakın kar elde etmiş gibi görünüyor ve bu da bugün keskin bir geri çekilme ile sonuçlanıyor.

Boğalar, mum çubuğundaki uzun kuyruktan görüldüğü gibi %50 Fibonacci geri çekilme seviyesinin yakınında düzeltmeyi 0.84 $’dan durdurmaya çalışıyor. Alıcılar toparlanmayı sürdürebilirse, daha düşük seviyelerde birikim önerecek ve 1,11 doların üzerinde bir kırılma ihtimalini canlı tutacak.

Öte yandan, XRP / USDT kuru 0,84 $’ın altına düşerse, düzeltme 0,77 $’da %61,8 Fibonacci düzelme seviyesine kadar derinleşebilir. Böyle derin bir düzeltme, yükseliş trendinin bir sonraki ayağının başlangıcını geciktirebilir.

ADA / USDT

Cardano (ADA) 6 Nisan’da bir yukarı hareket girişiminde bulundu, ancak günün mum çubuğundaki uzun fitil, daha yüksek seviyelerde talep eksikliğini gösteriyor. Ayılar bugün fırsatı yakaladılar ve fiyatı 1,03 dolara düşürmeye çalışıyorlar.

Boğaların 1.03 dolarlık desteği agresif bir şekilde savunması muhtemel. Fiyat bu seviyeden güçlü bir şekilde geri dönerse, boğalar fiyatı hareketli ortalamaların üzerine çıkarmaya çalışacaktır. Bunu yapabilirlerse, ADA / USDT kuru birkaç gün daha fiyat aralığına bağlı kalabilir.

Düz 10 günlük EMA (1.18 $) ve orta noktaya yakın RSI, arz ve talep arasında bir denge olduğunu gösteriyor.

Bu tarafsız görüş, 1,03 dolarlık desteğin kırılması durumunda geçersiz hale gelecektir. Böyle bir durumda parite desteğe doğru yolculuğuna 0.80 $ ve ardından 0.70 $’a doğru başlayabilir.

DOT / USDT

Boğaların 5 ve 6 Nisan’da fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 146,80 $’a çekememesi, kısa vadeli traderların kar alımını çekti. Bu, Polkadot’u (DOT) bugün 42,28 $’lık kırılma seviyesinin altına çekmiş olabilir.

Boğalar şu anda 20 günlük EMA’yı (38 $) savunmaya çalışıyor. Bu destekten güçlü bir toparlanma elde edebilirlerse, daha düşük seviyelerde birikim önerecektir. Alıcılar daha sonra tüm zamanların en yüksek seviyesini temizlemek için bir girişim daha yapabilir. Başarılı olurlarsa, DOT / USDT kuru 53.50 $’a yükselebilir.

Aksine, zayıf bir toparlanma, traderlar arasında agresif bir şekilde alım yapma konusunda zayıflık ve aciliyet eksikliği anlamına gelecektir. Bu, ayıların fiyatı hareketli ortalamaların altına çekme şansını açacaktır. Böyle bir durumda parite 26.50 $’a düşebilir.

UNI / USDT

Uniswap (UNI) 32.50 $ direncinin üzerine çıkmaya çalıştı ancak başarısız oldu. Bu, daha yüksek seviyelerde alıcı eksikliğini gösteriyor. Ayılar şimdi pariteyi 27.97 ila 25.50 dolarlık destek bölgesinin altına indirmeye çalışıyor.

Başarılı olurlarsa, UNI / USDT kuru bir sonraki desteğe doğru yolculuğuna 22 $ ve ardından 18 $’dan başlayabilir.

Ancak, sabit 20 günlük EMA (29.59 $) ve orta noktaya yakın RSI, arz ve talep arasında bir denge olduğunu gösteriyor. Boğalar destek bölgesini savunabilirse, kurun fiyat aralığına bağlı sınırını birkaç gün daha uzatması muhtemeldir.

LTC / USDT

Litecoin (LTC), 5 Nisan’da simetrik üçgenin direnç çizgisinin üzerine çıktı ve 6 Nisan’da fiyatı 246.96 $’lık sert dirence götüren başka bir yukarı hareketle takip etti.

Boğaların 246.96 $’lık engeli aşamaması, kısa vadeli traderlardan kar alımını ve agresif ayılar tarafından satışları çekmiş olabilir. Bu, fiyatı bugün üçgenden kırılma seviyesine çekti.

LTC / USDT kuru bu seviyeden agresif bir şekilde geri dönerse, boğaların düşüşlerde biriktiğini gösterecektir. Alıcılar daha sonra 246.96 $’dan duvara tırmanmak için bir girişim daha yapacaklar. Bunu yapmayı başarırlarsa, parite 307,42 dolara yolculuğuna başlayabilir.

Aksine, ayılar fiyatı hareketli ortalamaların altına çekerse, parite üçgenin destek çizgisine düşebilir.

LINK / USDT

Chainlink (LINK), 5 Nisan’da 32 dolarlık direncin üzerine çıktı ve bunu 6 Nisan’da başka bir yükselişle takip etti, ancak boğalar tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 36.93 dolara meydan okuyamadı. Bu, ayıların pes etmediğini ve daha yüksek seviyelerde aktif olduklarını gösteriyor.

LINK / USDT kuru bugün 32 dolar seviyesinin altına düştü. Boğalar, 20 günlük EMA’yı (29,85 $) savunmaya çalışıyor. Bunu yapmayı başarır ve önümüzdeki birkaç gün içinde fiyatı 32 doların üzerine çıkarırlarsa, daha düşük seviyelerde birikim önerecektir.

Boğalar daha sonra fiyatı tekrar 36.93 doların üzerine çıkarmaya çalışabilir. Tersine, eğer ayılar fiyatı hareketli ortalamaların altına düşürürse, 32 doların üzerindeki son kırılmanın bir boğa tuzağı olduğunu gösterecektir. Parite daha sonra 24 dolara düşebilir.

THETA / USDT

Geçtiğimiz birkaç gün boyunca dar bir aralıkta işlem gördükten sonra THETA bugün yükseldi ve 14-14,96 dolarlık genel dirençten çıkmaya çalıştı. Ancak ayılar, bugünün mum çubuğundaki uzun fitilden görüldüğü gibi bu girişimi engelledi.

Başarılı olurlarsa, THETA / USDT kuru ana hedefi 17.65 $ ve ardından 22.50 $ olan yükseliş trendinin bir sonraki ayağına başlayabilir. 20 günlük EMA (11,13 $) bir kez daha yükselmeye başladı ve RSI 68’in üzerine çıktı, bu da momentumun boğaları desteklediğini gösteriyor.

Bununla birlikte, ayıların kolayca pes etmesi pek olası değildir. Tepegöz direnç bölgesindeki yükseliş trendini durdurmaya çalışacaklar. Bunu yapmayı başarırlarsa, kur, aralık içindeki kalışını birkaç gün daha uzatabilir.

1 yorum
  1. […] Blockchain tabanlı ödeme işlemcisi, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na karşı devam eden yasal savaşında bir galibiyet daha elde etti. Yargıç, SEC’in Ripple yöneticilerinin kişisel banka kayıtlarına erişim talebini reddederek Ripple lehine karar verdi.Mart ayı başlarında SEC, Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse ve kurucu ortağı Christian Larsen için kişisel finansal bilgi talep ederek altı bankaya mahkeme celbi göndermişti. […]

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.