Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$62,551.59
-1336.59
Ethereum
$3,026.58
-67.7
Litecoin
$80.98
-0.42
DigitalCash
$28.64
-0.49
Monero
$129.33
-1.26
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$27.42
-0
Dogecoin
$0.15
-0.01

40x yapan tahminleriyle ünlü analist , zirveyi görecek altcoin’i açıkladı!

0 535

40x yapan tahminleriyle ünlü analist , zirveyi görecek altcoin’i açıkladı!

Popüler trader ve analist Crypto Messiah, 10 günden daha kısa bir sürede %238’in üzerinde artış gösteren bir altcoin’de yükselişe geçti. Analist, Badger DAO’da çok fazla boğa olduğunu vurguluyor.

Crypto Messiah: Badger DAO altcoin’inde açıkça boğayım!

Kripto stratejisti Crypto Messiah, 72.000 Twitter takipçisine Badger DAO’da (BADGER) boğa olduğunu ve hatta projenin kurucusu Chris Spadafora ile röportaj yapacak kadar ileri gittiğini söylüyor. Crypto Messiah konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

ÇOCUKLAR… BEN MUHTEMELEN CHRİS SPADAFORA İLE BADGER HAKKINDA RÖPORTAJ YAPAN İLK KİŞİ OLUCAM… BİR AYDAN FAZLA SÜREDİR TWEET ATIYORDUM. AÇIKÇA BEĞENDİM.

Usta Analist: Bu 3 Altcoin, 2021 İçin En İyi Seçimler!

Badger, merkezi olmayan otonom organizasyon (DAO), merkezi olmayan finans (DeFi) alanında teminat olarak Bitcoin (BTC) kullanımını hızlandırmak için ürünler ve altyapı oluşturmayı amaçlayan yeni bir kripto para projesidir. Badger’ın sistemi, topluluk üyelerini işbirliği yapmaya ve tüm katılımcılara fayda sağlayacak ürünler üretmeye teşvik eder.

Analist, Badger DAO’un (BADGER) amaçlarını açıklıyor

Analist, açıklamalarının devamında Badger DAO’un (BADGER) amaçlarını açıklıyor. Crypto Messiah konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BADGER TOPLULUĞU ÜYELERİ, DAO’YA YENİ ÜRÜN FİKİRLERİ ÖNEREBİLİR, TEKLİFİ VİDEO ARACILIĞIYLA DAHA BÜYÜK TOPLULUĞA SUNABİLİR VE SONUNDA BU AŞAMALARI ONAY İÇİN RESMİ BİR OYLAMAYA GEÇERSE TEKLİFİ ALABİLİR. ONAYLANDIKTAN SONRA BADGER DAO OPERASYON EKİBİ ONU İNŞA ETMEK, FİNANSE ETMEK VE PAZARLAMAK İÇİN ONLARLA İŞBİRLİĞİ YAPACAK. TABİİ Kİ AMAÇ, BUNLARI ÖNEREN TEK BİR TOPLULUK ÜYESİ DEĞİL, BUNUN YERİNE BİRÇOK KATILIMCININ ELİNDEN GELEN EN İYİ ÜRÜNLERİ OLUŞTURMAK İÇİN BİR ARAYA GELMESİ.  ÜRÜN ÜRETEN TOPLULUK ÜYELERİ, BADGER YATIRIMCILARI VE DAO, ÜRÜNDEN ELDE EDİLEN KÂRI PAYLAŞACAK.

Bu 6 Altcoin 2020'de Yüzde 2.000'den Fazla Yükseldi!

Crypto Messiah’a göre, Badger DAO “kral düzeyinde güç” gösteriyor

Şu anda Badger DAO’da iki ürün bulunuyor. İlki, tokenize edilmiş BTC varlıklarında uzmanlaşmış bir DeFi yield aggregator’u olan Sett’tir. İkinci ürün, BTC fiyatına sabitlenmiş, gözetim dışı bir token olan Digg’dir. Crypto Messiah konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BU, BİTCOİN FİYATINA SABİTLENMİŞ ESNEK BİR TEDARİKLİ KRİPTO PARA BİRİMİDİR. HER GÜN ARZ, DIGG VE BTC’NİN USD DEĞERİNE GÖRE TÜM CÜZDANLARDA OTOMATİK OLARAK AYARLANIR. DİGG’İN FİYATI BTC’DEN YÜKSEKSE CÜZDAN BAKİYENİZ ARTAR; DAHA DÜŞÜKSE, BAKİYENİZ AZALIR.

Crypto Messiah’a göre, Badger DAO “kral düzeyinde güç” gösteriyor. CoinGecko’ya göre, kripto para piyasaya sürüldükten sonra 2,88 dolardan 9,76 dolara kadar yükseldi. Ünlü trader, deflasyonist kripto para Antiample’ye (XAMP) yaptığı yatırımın 12 saatten daha kısa bir sürede 40 kat arttığını da açıklamalarına ekliyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.