Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,150.00
+83.08
Ethereum
$3,135.29
-7.43
Litecoin
$83.40
+0.89
DigitalCash
$30.06
+0.08
Monero
$119.40
+1.66
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.10
-0.03
Dogecoin
$0.15
-0

Tezos’tan İngiliz Devi Manchester United İle Önemli Ortaklık

0 450

Kripto para sektörünün önemli projelerinden biri olan Tezos (XTZ) bugün önemli bir haber ile bir anda gündem oldu. Yapılan duyurulara göre Tezos ile İngiliz futbol devi Manchester United arasında bir anlaşma imzalandı. Bu anlaşma çerçevesince kulübün antrenman kitinde Tezos (XTZ) logosu bulunacak. Yapılan anlaşmadan İngiliz kulübünün büyük bir finansal avantaj sağlayacağı tahmin edilirken kulüpten XTZ için “dünyanın en gelişmiş ve sürdürülebilir blok zincirlerinden biri” açıklaması geldi.

Tezos İle Manchester United Arasında Ortaklık Kuruluyor

Son birkaç yıldır süregelen pandemi koşulları nedeniyle kulüpler maddi açıdan önemli zorluklar yaşadı. Bu yüzden de son zamanlarda kripto para şirketleri ile anlaşma yaptıklarına sık sık şahit oluyoruz. Son olarak da Tezos (XTZ) ile Manchester United arasında bir ortaklık kuruluyor. Tezos ile ortaklığını duyuran kulüpten proje hakkında gelen sözler şu şekilde:

“Tezos, aracılara ihtiyaç duymadan hızlı, güvenli ve verimli dijital etkileşimlere izin veren küresel blok zinciri devriminin ön saflarında yer alıyor.”

Yapılan işbirliği ile birlikte futbol tutkunlarının Web3 dünyasına çekilmesi hedeflenirken çevrecilerin kripto para projelerine eleştirileri devam ediyor. Projelerin enerji israfı olduğunu düşünen çevreciler için Tezos’un “diğer blok zincirlerinden daha temiz ve daha çevre dostu bir şekilde” olduğu eklendi.

Haber yayın saatleri itibariyle 3.90 dolardan işlem gören Tezos (XTZ) dünden bu yana %6 oranında bir gerileme yaşadı. Genel düşüş neticesinde gelinen bu durum yatırımcıların umudunu kırabilmiş değil Son olarak da gelen bu anlaşma haberiyle ilerleyen günlerde XTZ fiyatlarının iyileşmesi umut ediliyor.

Coinbase’in Tehlikeli Açığı Beyaz Şapkalı Hacker Sayesinde Kapatılıyor

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.