Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,781.40
-707.09
Ethereum
$3,129.01
-26.46
Litecoin
$87.65
+3.88
DigitalCash
$30.22
-0.32
Monero
$120.35
+0.37
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.12
+0.68
Dogecoin
$0.15
-0

Purse Yoğun İlgi Görünce Kapanma Kararını askıya aldı

0 286

Purse Yoğun İlgi Görünce Kapanma Kararını askıya aldı .

Yakın zaman önce faaliyetlerini durduracağını açıklayan Bitcoin ödeme sağlayıcısı Purse.io, gelen yoğun ilgi sayesinde bu kararından vazgeçti. Kısa bir süre önce faaliyetlerini durdurma kararı alan Bitcoin (BTC) ödeme hizmetleri sağlayıcısı Purse.io, “topluluktan inanılmaz bir destek aldığı için” kapanma kararını yeniden değerlendirmeye aldığını söyledi. Amazon kullanıcılarına Bitcoin ile ödeme yaparken çözümler ve indirimler sunan platform, daha önce 23 Nisan’da “shop and earn (harca ve kazan)” özelliğini devre dışı bırakacağını ve ardından da tüm operasyonlarını haziran ayı sonuna kadar durduracağını söylemişti. Purse, kapatma niyetlerini duyurduktan bu yana topluluğun büyük ilgisi ile karşılaştıklarını, “kararlarını yeniden gözden geçirmek” durumunda kaldıklarını ifade etti:

“Bitcoin destekçileri, yüksek hacimli işlem yapan kullanıcılar ve kripto para destekleyen şirketler dahil olmak üzere birçok paydaş purse.io’ya olan ilgisini vurguladı.”

Purse, “harca ve kazan” özelleiğini devam ettirmeye karar verdi ve topluluktan daha fazla geliştirme için destek beklediğini söyledi. Bu arada Purse ekibi platform için yeni bir sahibin arandığını belirtti. Sosyal medyada birçok fazla kullanıcı, şirketin eşler arası (Peer-to-peer – P2P) Bitcoin işlemlerini kolaylaştırmadaki rolünün kripto para alanındaki önemine vurgu yaptı. Purse, kullanıcıları eşleştiren ve katılımcıları teşvik etmek için indirimler kullanarak Amazon hediye kartlarını takas etmelerini sağlayan bir hizmet sunmuştu. P2P gibi olmasa da, Amazon gibi büyük perakendecilerde alışveriş yaparken kullanıcılara Bitcoin ödülleri sunan Lightning Network uyumlu bir mobil uygulama olan Fold’u Visa’nın desteklemeye başladığını bildirdi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.