Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,911.68
+514.79
Ethereum
$3,121.08
+13.34
Litecoin
$88.16
+4.9
DigitalCash
$29.94
-0.18
Monero
$121.43
+2.6
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.67
+0.55
Dogecoin
$0.15
-0

Kripto Kredi Şirketi BTC ve ETH İçin Faiz Oranlarını Artırdı

0 248

Kripto Kredi Şirketi BTC ve ETH İçin Faiz Oranlarını Artırdı .

Büyük kripto kredi şirketlerinden birinin müşterileri, piyasalarda yaşanan güncel çöküşe karşı bazı değişiklikleri fark edebilirler. Büyük kripto kredi şirketlerinden birinin müşterileri, piyasalarda yaşanan güncel çöküşe karşı bazı değişiklikleri fark edebilirler.  BlockFi, 1 Nisan’dan itibaren Bitcoin (BTC) ve Ether (ETH) için faiz oranlarını artıracak.  Şirket CEO’su Zac Prince’in açıklamalarına göre 0-5 BTC arası birikime sahip olan BlockFi kullanıcıları yıllık yüzde 6, 500 Ether’e kadar birikime sahip kullanıcılar ise yıllık yüzde 4,5 faiz getirisine sahip olacak. Gemini Dollar (GUSD) ve USD Coin (USDC) gibi stablecoin’ler için ise yüzde 8,6 yıllık faiz getirisi belirlendi.

Faiz oranları neden değişiyor?

Corona virüs kısıtlamalarının dünya genelinde piyasaları etkilemesi ve Bitcoin’in çökmesinin ardından BlockFi, oldukça sınırlı likiditesi olduğunu açıkladı. Kredi şirketi, Bitcoin 3.800 dolara kadar gerilese de hiçbir müşterinin teminatını 4.500 doların altında nakde dönüştürmediklerini açıkladı. Bu nedenle, geleneksel finans kuruluşlarının piyasadaki değişikliklere nasıl yanıt verdiği göz önüne alındığında faiz oranlarını yükseltme kararı oldukça beklenmedik oldu. ABD Merkez Bankası bile faiz oranlarını neredeyse yüzde 0’a indirdi.  Prince, kripto piyasasında bir ışık görüyor ve BlockFi’ın kendisinin süreç boyunca sıfır kayıpla mükemmel bir performans gösterdiğini söylüyor.

“Bilanço tablomuz her zamankinden daha güçlü ve kurumsal kredi piyasalarındaki değişiklikler bize büyüme fırsatı sundu.”

CEO’nun açıklamalarına göre BlockFi, bu süreçte yatırma ve çekme işlemleri için platform tarihinin en büyük hacmini ve sayısını gördü. BlockFi ekibinin çabaları sayesinde milyonlarca dolarlık işlem hacmi bir aksama olmadan sürdürüldü.

“Corona virüs salgını küresel ekonomiyi kasıp kavururken insanlar, BlockFi’ın istikrarlı bir likidite kaynağı olacağından emindiler.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.