Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,087.05
+1580.78
Ethereum
$3,053.11
+60.62
Litecoin
$80.40
+0.48
DigitalCash
$28.85
+1.09
Monero
$115.73
-0.9
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.91
+0.52
Dogecoin
$0.15
0

İflasını Veren Celsius’un Satışı İçin Son Günler!

0 288

Kısa bir süre önce iflasını veren Celsius Networks, varlıkları için bir teklif tarihi belirledi. Şirket iflas başvurusunda bulunduktan sonra, FTX U.S. Celsius’un mülklerini satın almakla ilgilendiğini ifade etti. ABD New York Güney Bölgesi İflas Mahkemesine Pazartesi günü yapılan bir başvuruya göre, Celsius Networks teklifler için 17 Ekim saat 16:00 ET’ye kadar sürecek. Gerekirse 20 Ekim’de de müzayede yapılacak.

Celsius Networks çöküşü, kripto para birimi tarihindeki en önemli çöküşlerden biri olarak biliniyor. Bu, Terra ekosisteminin çöküşünü başlattı ve yatırımcıların servetinde 60 milyar dolardan fazlaya mal oldu. Bu olay, LUNA’da büyük pozisyonları olan hedge fonu Three Arrows Capital’ın (3AC) çöküşüne bile neden oldu. Aynı şeyin basamaklı etkisi, 3AC’ye büyük miktarda borç veren Celsius Networks tarafından hissedildi ve zincirleme bir problem doğdu.

Daha önce de belirtildiği gibi, FTX kripto borsası, Celsius varlıkları için en büyük taliplerden biri konumunda. Bu yılki şiddetli kripto para birimi çöküşünün ortasında, FTX bu yıl endüstrinin en sorunlu isimlerinden bazılarını satın almaya başladı.

Para çekme işlemleri devam etmeyecek

Başka bir gelişmede, ABD Adalet Bakanlığı (DoJ), Celsius’un sabit para satışlarının yanı sıra belirli müşteriler için para çekme işlemlerine devam etme önerisine karşı çıktı. Celsius Networks, çeşitli likidite sorunları nedeniyle para çekme işlemlerini Haziran ortasında dondurmuştu.

Adalet Bakanlığı, Celsius’un mali durumunun şeffaflıktan yoksun olduğunu ve bu hareketin Celsius’a uygun bir bağımsız denetçi atanana kadar düşünülmemesi gerektiğini söyledi. DoJ ile birlikte, diğer üç düzenleyici kurum da Celsius’un stablecoin satışına itiraz etti.

Celsius’un bu sermayeyi ABD yasalarını ihlal eden operasyonları sürdürmek için kullanma riskinin bulunduğu belirtiliyor. Geçen hafta bir raporda, ABD Adalet Bakanlığı Yöneticisi William Harrington, Celsius üzerinde para çekme işlemlerinin serbest bırakmasına karşı çıkmıştı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.