Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
+599.21
Ethereum
+2.98
Litecoin
+0.67
DigitalCash
+0.89
Monero
+1.88
Nxt
0
Ethereum Classic
+0.6
Dogecoin
+0.02

Celsius Network, Elinde 150 Bin Adet Bitcoin (BTC) Tuttuğunu Açıkladı

0 402

Bitcoin 2022 Konferansı’nda konuşan Celsius Network, elinde 150 bin adet Bitcoin (BTC) tuttuğunu açıkladı. Kripto paralarla borç alma ve borç verme platformu olan Celsius Network, bu rezerviyle birlikte Coinbase, MicroStrategy ve Galaxy Digital gibi dev şirketlerin önünde yer alıyor.

Devasa Bitcoin Rezervi

Son günlerde UST rezervlerini desteklemek için Terra vakfının satın aldığı Bitcoin varlıkları sıkça konuşuluyor. Ancak kripto paralarla ilgili birçok konunun konuşulduğu Bitcoin 2022 Konferansı’nda dikkat çeken noktalardan biri de devasa bir Bitcoin rezervine sahip olan Celsius Network oldu. Şirketin büyümeden sorumlu yöneticisi Tushar Nadkarni tarafından yapılan bu açıklama dikkatleri üzerine çekmiş durumda.

Nadkarni tarafından yapılan dikkat çekici açıklamalardan biri de şirketin ödül politikası oldu. Şu ana dek 6100 BTC’lik ödülü Celsius topluluğuna dağıttıklarını belirten yöneticinin bu açıklamaları dikkat çekti:

Topluluğumuzun sahip olduğu Bitcoin’lerle birlikte Celsius’a güvenmesi kadar değerli bir şey yok. Şirket olarak bizim amacımız insanların özgürlüklerini onların ellerinde tutmasını sağlamak ve bu özgürlükte Bitcoin en önemli anahtar unsur. Ekibimiz her gün, platformun daha basitleştirilmesi, daha güvenli hale gelmesi ve Bitcoin topluluğunun tecrübeli ve yeni üyelerinin daha fazla bize güvenmesi için çalışıyor.

Yapılan bu açıklamalarla harekete geçen Celsius (CEL), haber yayın saatleri itibariyle 3.06 dolardan işlem görüyor.

Terra Vakfı, Şimdi de 200 Milyon Dolarlık Avalanche (AVAX) Satın Aldı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.