Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$62,709.84
-1689.77
Ethereum
$3,095.28
-52.38
Litecoin
$86.47
+1.98
DigitalCash
$29.62
-0.74
Monero
$119.67
-1.27
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.87
+0.53
Dogecoin
$0.14
-0

Coinbase CEO’su Bitcoin ve Altcoin Piyasasındaki Son Gelişmeleri Yorumladı

0 304

Coinbase CEO’su Bitcoin ve Altcoin Piyasasındaki Son Gelişmeleri Yorumladı

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, piyasadaki gelişmeleri değerlendirdi. Brian Armstrong, yaygın olarak benimsenmeden önce Bitcoin ve altcoin’lerin gelişmesinin ve kullanımının daha kolay olması gerektiğini düşünüyor.

Coinbase CEO’su: Bitcoin ve altcoin’lerin gelişmesi ve kullanımının daha kolay olması gerekiyor

ABD’nin önde gelen kripto borsası Coinbase’yi kuran Brian Armstrong, yeni bir röportajda BTC’nin interneti “kullanılabilirliği açısından” takip etmesi gerektiğini söyledi. Brian Armstrong konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BİTCOİN İLE GEREKSİZ RİSKLER ALMADIK VE MUHTEMELEN ALTIN STANDART OLARAK ZAMAN TESTİNDEN KURTULABİLMESİNİ SAĞLADIK. ŞİMDİ İKİNCİ KATMANLA ÖLÇEKLENEBİLİRLİĞE SAHİP BAŞKA ÇÖZÜMLER BULABİLİRİZ. SANIRIM ONA BAKMANIN DİĞER YOLU ”GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE ÖLÇEKLENDİRMENİN BİR YOLUNU BULSAYDIK NE OLURDU?” BELKİ DE ORTAYA ÇIKAN BU DİĞER ZİNCİRLERE İHTİYAÇ DUYMAZDIK. BUNLARIN KRİPTO PARA BİRİMİNİN KULLANILABİLİRLİĞİNE BİRAZ ZARAR VERDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. EN BÜYÜK DÜŞÜNCELERİMDEN BİRİ, BİR MİLYAR İNSANA ULAŞMADAN ÖNCE KULLANIMI OLDUKÇA KOLAY HALE GETİRMEMİZ GEREKTİĞİDİR. VE GERÇEKTEN BİR MİLYAR İNSANA ULAŞMASINI İSTİYORUM. İNTERNET GİBİ BİR ŞEY… EĞER İNTERNETİ KULLANMAK İÇİN BİLE IP ADRESLERİNİ VE DNS’Yİ ANLAMANIZ GEREKİYORSA, KRİPTO PARALARIN BİR WEB TARAYICISINDAKİ BİR BAĞLANTIYI TIKLATMAK KADAR BASİT OLMALARI GEREKİYOR.

Coinbase CEO’su şirketin analiz yazılımını Amerikan Gizli Servisi’ne satmasına açıklık getirdi

Coinbase CEO’su açıklamalarının devamında, şirketin analiz yazılımını Amerikan Gizli Servisi’ne satmasına da değindi. Coinbase’in Gizli Servis ile yaptığı 4 yıllık anlaşmadan sonra ortaya çıkan eleştirilere Brian Armstrong’dan yanıt gecikmedi. Brian Armstrong, şirketinin kripto paraları yasa dışı amaçlarla kullananları tespit etmek için sadece halka açık verileri kullandığını belirtti. Brian Armstrong konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BLOCKCHAİN ANALİZ YAZILIMI YENİ BİR ŞEY DEĞİL. UZUN ZAMANDIR VAR OLAN BİR ŞEY… GENELLİKLE KÖTÜ AKTÖRLERİ YAKALAMAK ÜZERE KRİPTO PARA İŞLEMLERİNİ İZLEMEK İÇİN HERKESE AÇIK VERİLERİ KULLANIR. BORSALARIN MEVCUT FİNANS SİSTEMİ İLE BAĞLARINI SÜRDÜREBİLMESİ İÇİN AML YASALARINA UYMALARI ŞART VE İŞLEMLERİ İZLEMEK İÇİN BLOCKCHAİN ANALİZ YAZILIMI KULLANMAK DA BUNA DAHİL. MEVCUT AML YASALARI DAHA İYİ OLABİLİRDİ FAKAT BUNLARI BİZ OLUŞTURMADIK.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.