Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,879.99
-842.42
Ethereum
$3,140.66
-30.06
Litecoin
$88.44
+4.09
DigitalCash
$30.32
-0.53
Monero
$120.84
+0.02
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.40
+0.68
Dogecoin
$0.15
-0

Bursaspor Taraftar Token Projesi İçin Bitci İle Anlaştı

0 604

Ülkemizde şampiyonluk sevinci yaşamış 6 kulüpten biri olan Bursaspor bugün önemli bir duyuru yayınladı. Duyuruya göre taraftar token projesi çıkartacak olan Bursaspor bu proje için Bitci Teknoloji ile anlaşmış durumda. Bu sayede Bitci dünya genelinde 14. taraftar token projesine imza atarak çalışmalarını genişletmiş oldu.

Bursaspor Taraftar Token İçin Heyecan!

Bitci Teknoloji CEO’su Onur Altan Tan yapılan anlaşmadan heyecanlı olduğunu aktarırken sözlerine şunları ekledi:

“Türk sporunun gelişmesinin bireylerin kişisel kararlarını aşan yönetim anlayışı ve camiaların sesi olabilen sorumluluk sahibi yöneticilerin daha fazla görev almasıyla mümkün olacaktır.”

Taraftar token projesine adım atarak taraftarları ile daha fazla etkileşime girmeyi hedefleyen Bursaspor da projeden oldukça heyecanlı görünüyor. Kulübün Yönetim Kurulu Ekip Lideri Emin Adanur’un bu konudaki sözleri ise şu şekilde:

“Kulübümüzü içinde bulunduğumuz ekonomik çıkmazdan kurtarmaya çalışırken, karşılıklı değer oluşturan bir yaklaşımla tekliflerini sunan; ülkemizde kurulu, yerli ve milli BİTCİ Teknoloji A.Ş. ile kulübümüzün menfaatleri gözetilerek anlaşılmıştır. Ayrıca ortaya çıkan kazanç yine ülke ekonomimize katkıda bulunacaktır” açıklamasında bulundu.

Mehmet Aydın’ın Avukatları Hiçbir Bitcoin Varlığı Olmadığını Açıkladı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.