Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
-1587.84
Ethereum
-185.33
Litecoin
-0.95
DigitalCash
-2.58
Monero
-0.66
Nxt
-0
Ethereum Classic
-1.45
Dogecoin
-0.01

Kripto Para Piyasalarındaki Genel Düşüşün Sebebi Ne?

0 538

Her ne kadar bugün bayram olsa da kripto para piyasaları için hiç de güzel bir gün değil. Güne ağır bir düşüşle başlayan kripto para piyasalarında neredeyse hiçbir yukarı yönlü coin mevcut değil. Bu yüzden de büyük bir zarar durumunun olduğu konuşulmakta. Peki kripto para piyasalarındaki genel düşüşün sebebi ne? Gelin bu konuya birlikte göz atalım.

Piyasalarda Ağır Düşüş!

Güne sert bir düşüşle başlayan kripto para piyasaları ağır kayıplar veriyor. Grafiklere baktığımızda en fazla düşüş yaşayan altcoinin Revain (REV) olduğunu görüyoruz. Geçtiğimiz haftalarda adından sıkça söz ettiren REV dünden bu yana %20’ye yakın bir düşüş yaşamış durumda. Ancak bu düşüşten kripto para lideri Bitcoin’in de fazlasıyla nasibini aldığını söyleyebiliriz. Son 24 saatlik süreçte önemli bir kayıp yaşayan BTC 30.000 desteğini de kaybetmiş görünüyor.

Kripto para lideri Bitcoin haberimizin hazırlandığı saatler itibariyle 29.737 dolardan işlem görerek tekrardan 30.000 dolara tutunmak istediğini bize göstermekte. Ancak bunun için çok fazla yeni para akışına ihtiyaç duyan BTC için yatırımcıların çekimser tavrı işleri iyice zora sokuyor. Bu yüzden gün içerisinde tekrardan eski desteğin kazanılması zor olarak görülmekte.

Coinmarketcap üzerinden elde edilen grafikte kripto paraların toplam market değerini görüyorsunuz. Sabah saatlerinden itibaren etkili olarak başlayan düşüşle birlikte hızlı bir şekilde yüz milyonlarca doların eridiği görülmekte. Yatırımcılar bu süreçte büyük bir zarara uğrarken tek umutları piyasaların tekrardan düzelmesi yönünde. Bundan sadece 2 ay önceki parlak döneminden oldukça uzak bir performans seyreden piyasalar için uzmanların tavsiyeleri sakin olunması gerektiği yönünde. Ancak acemi yatırımcıların ağır satış baskısına dayanamadıkları göze çarpıyor. Bununla birlikte devam eden düşüşün ne zamana kadar süreceğini hep birlikte izliyor olacağız.

Bursaspor Taraftar Token Projesi İçin Bitci İle Anlaştı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.