Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$69,720.33
-1050.08
Ethereum
$3,532.12
-55.94
Litecoin
$99.24
+3.5
DigitalCash
$38.37
-0.2
Monero
$135.22
-2.65
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$32.08
-0.25
Dogecoin
$0.21
-0

Binance Destekli HOPR Veri Gizlilik Testnet’i Başlatılıyor

0 273

Binance Destekli HOPR Veri Gizlilik Testnet’i Başlatılıyor.

İsviçreli veri gizliliği girişimi HOPR, Binance gibi yatırımcılardan 1 milyon dolar yatırım aldıktan sonra ilk açık testnet’ini başlatıyor.HOPR, girişimin 16 Temmuz’da testnet’i ve topluluk destek programını başlatmaya hazırlandığını açıkladı. Etkinlikte MakerDAO’nun stablecoin’i Dai (DAI) ödül olarak verilecek.

Satış tarihi açıklanmadı

HOPR projesi, çevrimiçi veri gizliliğine dair artan endişelere yanıt olarak başlatıldı. İsviçreli şirket, Web 3 ekosistemi için açık kaynak araçlar geliştiriyor ve kullanıcı verilerini korumak için yeni bir blockchain protokolü sunuyor.Bu yılın başlarında kurulan HOPR, geçtiğimiz hafta Binance’in projede 1 milyon dolarlık yatırımı yönetmesiyle kripto topluluğunda dikkat çekti. 9 Haziran tarihli haberlere göre Binance, HOPR’yi “ilk açıkça teşvik edilen gizlilik ve veri koruma platformu” olarak tanımladı. HOPR token satışının ise ne zaman başlayacağı henüz bilinmiyor.HOPR kurucu ortağı Sebastian Bürgel, yaptığı açıklamada projenin mainnet’inin 2020’nin ilerleyen tarihlerinde başlatılmasının planlandığını belirtti.

Kullanıcılar ödüllendirilecek

Gizlilik odaklı ağ, kullanıcıların HOPR düğümü işletmesine, stake etmesine ve Web 3 için gizlilik sağlarken HOPR token ödülü almasına olanak sağlıyor. Ağ, küresel dağıtık bir düğüm ağına dayanıyor ve yeni blockchain’ler ve Web 3 blockchain’leri için 0. katman gizlilik zemini sunuyor.HOPR ayrı bir blockchain işletmiyor. HOPR, bunun yerine üzerinde blockchain ve diğer web 3 uygulamalarının inşa edilebileceği bir 0. katman gizlilik zemini olarak kullanılabiliyor. HOPR, herkesin başkalarına gizlilik sağlamak ve bunun karşılığında token kazanmak için düğüm işletebileceği ilk açık ve teşvik edilmiş mixnet’i temsil ediyor.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.