Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
+599.21
Ethereum
+2.98
Litecoin
+0.67
DigitalCash
+0.89
Monero
+1.88
Nxt
0
Ethereum Classic
+0.6
Dogecoin
+0.02

Tata Consultancy Services Devkit’i geliştirdi

0 263

Tata Consultancy Services Devkit’i geliştirdi.

Çokuluslu bilişim hizmetleri devi Tata Consultancy Services (TCS) blockchain uygulama geliştirme kiti (DevKit) geliştirdi. TCS tarafından 16 Aralık tarihinde yayımlanan duyuruya göre, yeni geliştirilen Quartz DevKit, işletmelerin seçilen herhangi bir blockchain ağı üzerinde uygulamalarını hızlı ve basit biçimde oluşturmalarını sağlayan, ileri kod bilgisi gerektirmeyen, web tabanlı entegre geliştirme ortamı olarak çalışıyor.

Şipşak blockchain uygulama geliştirme

DevKit; platform kurulumu, yönetim, dağıtım, güvenlik doğrulaması, şifreleme, node, kimlik ve kullanıcı yönetimi için önceden oluşturulmuş şablonlara sahip. Firma, geliştiricilerin akıllı sözleşmeleri, diğer DevKit’lere kıyasla yüzde 40 daha hızlı yazmalarını sağladığını iddia ediyor. Global Quartz Finans Çözümleri Başkanı Vivekanand Ramgopal konu geliştirme kiti hakkında şunları söylüyor:

“Müşterilerimizin çoğu, sektörleri dahilinde zahmetsiz işlemler yapmak için blockchain teknolojisinden yararlanıyor. Quartz DevKit’i, düşük kodlama bilgisiyle herhangi bir platformda akıllı sözleşme  geliştirme, kaliteli test sistemleri oluşturmaya yardımcı olması maksadıyla geliştirildi. Pilot aşamada ürünü deneyen müşterilerimizden çok olumlu geri dönüşler aldık ve DevKit’i geniş ölçekte kullanıma hazır hale getirmekten dolayı memnuniyet duyuyoruz.”

DevKit, mevcut çözümlerin hem Quartz Command Center ekosistem yönetimi ve izleme aracıyla hem de blockchain ağı ile entegrasyonuna izin veren Quartz Gateway çözümünün bir parçası olarak çalışıyor. Quartz; Hyperledger, Ripple, R3-Corda ve Ethereum’u desteklenen blockchain ağları olarak listeliyor. Kurumsal veri tabanı Crunchbase’e göre, TCS beş kıtada da faaliyet gösteriyor ve yıllık tahmini gelirinin 22,2 milyar dolar olduğu ifade ediliyor. Bu haber, TCS’nin blockchain teknolojisi için yaptığı ilk girişim değil. Quartz çözümü kullanarak iki merkezi depo arasında gerçekleşen dünyanın ilk sınır ötesi menkul kıymetler işlemini tamamladığını iddia etti.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.