Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,035.39
-1338.31
Ethereum
$3,120.52
-21.05
Litecoin
$87.78
+2.82
DigitalCash
$30.00
-0.58
Monero
$118.96
-1.82
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.31
+0.71
Dogecoin
$0.15
-0

Oyunlar kriptonun kabulü için anahtardır

0 500

Oyunlar kriptonun kabulü için anahtardır .

Yepyeni, heyecan verici bir değer dünyası, şu anda oyuncular tarafından hayata kodlanıyor. Bankasız bankacılığın yüce ideallerinden çok uzak olsa da, küresel bankacılık sistemini yıkarken, oyun kripto alanında muazzam bir güç olmaya başlıyor. Bağımlılıkla eğlenceli oyunlar, kripto ekonomisine yepyeni bir kullanıcı tabanı oluşturacak. Oyuncular, evlat edinme için mükemmel bir hedef pazardır, çünkü birçok oyuncu, ortalama bir internet kullanıcısından daha fazla teknoloji meraklısıdır ve yeni fikirlere biraz daha açık olma eğilimindedir. Bunu hayal edin – bir canavarı yenen, nadir bir eşya toplayan, ikincil bir pazarda Ether ( ETH ) için o ürünü satan ve ardından çevrimiçi olarak yeni bir şapka satın almak için bu Ether’ı kullanan bir oyuncuyu hayal edin . Bu, sıvı, hızlı ve küresel olan yepyeni bir değer ağı yaratır – ve en önemlisi, oyuncuların mevcut davranışlarına dokunur .

Ancak bu heyecan verici geleceğin ortaya çıkması için oyunların eğlenceli olması gerekiyor … bağımlılık yaratan eğlenceli. Şimdiye kadar, çoğu kripto oyunu retro 1980’lerin geri dönüşünden biraz daha fazla oldu – çok basit grafikler ve sınırlı oynanabilirlikle – nostalji için güzel ancak kripto ekonomisi için önemli bir şey eklemeyecek. Bununla birlikte, yeni bir oyun sınıfı bu senaryoyu değiştiriyor ve kripto oyunlarını gerçekten harika çevrimiçi oyunların liglerine taşıyacak şekilde ayarlandı.

NFT’ler yolu açıyor

Bazı örneklere bakmadan önce, bunların hepsinin, oyun içi dijital varlıkların kamuya açık blokajlarda çoğaltılmasını sağlayan, elverişli olmayan belirteç teknolojisi ile mümkün olduğuna dikkat etmek önemlidir. Oyun oynamak muhtemelen kripto ekonomisine katkıda bulunanlardan biri olabilir; oyun geliştiricileri ekosistemin tamamına fayda sağlayan yeni belirteç standartları ve teknik gelişmelerin yanı sıra madencileri beslemeye yardımcı olan önemli bir zincirleme aktivite üreten bu oyun oyuncuları ile . Öyleyse, kripto oyunlarının ekosistem gelişimi açısından ağırlıklarını kaldırmadıklarını düşünme yanılmamamıza izin verin.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.