Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$65,101.77
-1855.1
Ethereum
$3,206.95
-42.53
Litecoin
$85.02
-0.01
DigitalCash
$30.86
-0.69
Monero
$121.38
-2.09
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.18
-1.21
Dogecoin
$0.16
-0.01

İtalyan Telif Hakkı Kurumu Blockchain Ekosistemi Geliştirdi

0 258

İtalyan Telif Hakkı Kurumu Blockchain Ekosistemi Geliştirdi .

İtalyan Yazarlar ve Yayıncılar Derneği (SIAE), Algorand’ın yeni başlattığı blockchain platformuna dayanan, telif hakkı yönetimi için yeni bir ekosistem geliştirmek üzere Algorand ile bir araya geldi. SIAE Roma Üniversitesi’ndeki “La Sapienza” Üniversitesi ve danışmanlık şirketi Blockchain Core’un yardımıyla projeyi geliştirmeye başlamıştı. SIAE artık tasarım niteliği ve yüksek performansı nedeniyle Algorand platformuna odaklanmaya karar verdi. Algorand, ademi merkeziyetçiliği, ölçeklenebilirliği ve güvenliği garanti eden, özellikle meta veri kümesini ve telif hakkı yönetiminde gerekli olan işlemleri idare etmek için uygun kılan saf bir Sızdırmazlık (PoS) protokolü kullanır. Hem Algorand hem de SIAE, yakın gelecekte blockchain teknolojisinin endüstrinin temel taşı olacağından emin. Bu işbirliği, yeni, daha açık ve erişilebilir ürünler yaratarak, arabuluculuk faaliyetlerinin verimliliğini daha da artırarak, telif hakkı yönetim araçlarını ve hizmetlerini geliştirmeyi ve güçlendirmeyi mümkün kılacaktır.

SIAE Genel Müdürü Gaetano Blandini, girişimin hedeflerini açıkladı

“Teknolojinin sunduğu fırsatları araştırmak, üyelerimize daha fazla verimlilik ve şeffaflık sağlayan çözümlerin geleceğini hayal etmek […] Algorand ile olan işbirliğimiz, araştırma alanındaki büyük oyuncularla bir sinerji ve işbirliği sürecinin bir parçası ve hem ulusal hem de küresel ölçekte yenilikçilik. Birlikte, 137 yıl önce başlayan ve bugün geleceği kucaklayan bir hikaye yazmaya devam ediyoruz. ”

İşbirliği hakkında Turing Ödülü’nü kazanan ve Algorand’ın kurucusu Profesör Silvio Micali de şöyle dedi:

“Teknoloji sağlayıcılar ve SIAE gibi geleceğe yansıtılan şirketler arasındaki işbirliği, kapsayıcılığı, şeffaflığı ve sürtünmesiz işlemleri teşvik eden ekonomik modellere doğru ilerleme için büyük fırsatların yolunu açıyor. SIAE’nin Algorand tarafından geliştirilen blok zinciri seçmesi ve yeni girişiminin bel kemiği olması beni onurlandırdı. Algorand 2.0’da uyguladığımız performans ve özelliklerle desteklenen bu çözümlerin yaratılmasına şahit olacağım için çok mutlu olacağım. ”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.