Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,454.16
+202.74
Ethereum
$3,266.31
+83.71
Litecoin
$87.10
+2.54
DigitalCash
$31.89
+0.53
Monero
$120.34
-1.41
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.02
+0.03
Dogecoin
$0.16
0

Bakkt yeni ürünler başlattı Ceo’su Senato’ya katıldı

0 299

Bakkt yeni ürünler başlattı Ceo’su Senato’ya katıldı .

Bu hafta başlarında, kurumsal Bitcoin ( BTC ) vadeli işlem platformu Bakkt iki yeni finansal ürün piyasaya sürdü . Amerika Birleşik Devletleri tarafından düzenlenen ilk BTC seçenekleri ve nakit ödemeli vadeli işlemler. Proje sonrasında duyuru sadece üç ay geldi canlı gitti gecikmeler bir dizi izleyen, onun fiziksel olarak teslim geleceklerine. Bu arada, platformun CEO’su Kelly Loeffler’in, ABD Senatosu’ndaki Georgia Senator Johnny Isakson’un yıl sonuna kadar yerini alacağı bildiriliyor . Peki bu yeni gelişmeler Bakkt ve genel olarak kripto pazarı için ne anlama geliyor? 

Bakkt Nedir? 

Bakkt (“varlık destekli menkul kıymetlere” atıfta bulunulan “desteklenir”), Intercontinental Exchange tarafından oluşturulan dijital bir varlık platformudur veya dünyanın önde gelen New York Borsası’nı içeren 23 büyük uluslararası borsadan Atlanta merkezli bir operatör olan ICE’dir. en büyük değişim. İlk kez , 3 Ağustos 2018’de ICE, “tüketicilerin ve kurumların dijital varlıkları kesintisiz bir küresel ağ üzerinde satın alma, satma, depolama ve harcamalarını sağlayan bir platform oluşturma” planlarını açıkladığında duyuruldu . Hem Bakkt’ın kurucuları hem de Loeffler ve kocası Jeff Sprecher’in – aynı zamanda ICE’nin kurucusu, başkanı ve CEO’su – Fortune profilinde söylediklerini söyledi . Bakkt’ın müttefikleri listesi , hepsi projeye yatırım yapan Microsoft , Boston Consulting Group ve Starbucks’u içeriyor . Platformun destekçileri arasında Fortress Investment Group, Eagle Seven, Susquehanna International Group, Galaxy Digital, Ufuklar Girişimleri ve Pantera Capital gibi bir dizi Wall Street oyuncusu da bulunuyor .

İlişkili: Ticari Araçlar Kriptoyu Olgunluğa Sürüklüyor mu?

Bakkt’ın temel özelliği, platformun piyasaya sürülmeden önce aktif olarak pazarlandığı BTC vadeli işlem sözleşmeleridir. Futures’lar, belirli bir fiyatta belirli bir gelecekte belirli bir fiyata bir varlık satın almak veya satmak için bir anlaşmayı temsil eder – kripto gibi değişken piyasalar için önemli bir risk yönetimi aracı. 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.