Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,034.88
+1586.71
Ethereum
$3,061.46
+55.38
Litecoin
$82.18
+2.45
DigitalCash
$29.75
+1.17
Monero
$119.16
+3.88
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.31
+0.82
Dogecoin
$0.16
+0.01

XRP Direnç Noktasını Kırarak Fiyat Yükselişini Devam Ettirecek mi?

0 422

Ripple (XRP) sert iniş ve çıkışlarıyla yatırımcıların kafasını karıştırmaya devam ediyor. Anlık olarak değişen değerleriyle farklı fiyat aralıklarını zorlar durumda.

Yaşanan sert düşüşün ardından 0.41 USD seviyesinin üzerine çıkmayı denedi. Ancak direnci bir türlü kıramaması nedeniyle fiyatında düşüş yaşandı. 0.38 USD değerinden daha aşağıya seviyeye gelmesinin ardından bir süre panik satışlar görüldü.

Satış dalgalarının devam etmesi fiyatların bir türlü yükselmesine izin vermedi. Asya işlem saatleri içerisinde yaşanan fon girişleri sayesinde bir nebze toplandı. XRP’ye gelen yatırımla birlikte fiyatı 0.44 USD’ye kadar çıktı.

Fiyat Dalgalanmaları XRP için Yoğun Seviyede

Piyasa hareketliliklerinden en çok etkilenen kriptolardan biri XRP, ağır kayıpları kısa sürede toplamasıyla tekrar tercihler arasına girdi.

Dip seviyeyi gördükten sonraki geri dönüşü kısa süre içerisinde gerçekleşen Ripple, değer kayıplarını karşıladı.

0.42 USD seviyesindeki direnci kırma çabasında olan Ripple, son yükselişle beraber bu fiyatı kırabilir. Kırma gerçekleşmediği durumdaysa 0.40 USD seviyelerine bir süre boyunda demir atması da muhtemel.

XRP’de yaşanacak olan değer kaybı, kripto paranın negatif yöne ivme almasına neden olabilir. Sert direncin devam etmesi bir süre boyunca zorlayıcı etkisini gösterecek.

Teknik göstergeler şu an için pozitif işaretçilere sahipler. Ancak gün içerisindeki değişkenler dolayısıyla değişimler görülmesi de mümkün.

Alımların Devam Edip Etmeyeceği Belirleyici Olacak

XRP’nin direnç noktasını kırıp kırmayacağına yönelik belirleyici unsur alımlar olacak gibi gözüküyor. Fon girişleri sayesinde fiyatlarının toparlanmasının ardından, tekrar aşırı alım yok.

Belirli bir seviyeye kadar gelip tıkanan alımlar nedeniyle fiyatlar aşağı yönlü hareket gösterebilir. Direnç noktasının kırılıp kırılmayacağı bu nedenle çok sayıda yatırımcı tarafından merakla bekleniyor. Kırılma noktasının aşılmasıyla satın alım taleplerinde artış görülebilir.

1 haftalık periyotta yaşanan değişimler uzun vadeli olarak Ripple fiyatları için yol gösterici olacak.

Güncel kripto para haberleri için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : Facebook, Telegram, Twitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.