Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
-1587.84
Ethereum
-185.33
Litecoin
-0.95
DigitalCash
-2.58
Monero
-0.66
Nxt
-0
Ethereum Classic
-1.45
Dogecoin
-0.01

Uzman Analistten Ethereum (ETH) İçin Fiyat Tahmini (2 Ağustos)

0 336

Başarılı ve uzman bir kripto para analisti olan Michaël van de Poppe, en son canlı teknik analizinde Ethereum fiyatı için yükseliş sinyalleri verdi. Poppe, yaptığı açıklamada Ethereum’un fiyatı 1.700 dolara ulaşırsa, o seviyelerden bir boğa koşusu doğuşu olabileceğine inandığını aktardı.

Ethereum fiyatını yükseltecek nedenler

Ünlü kripto para yatırımcısı ve analisti Michaël van de Poppe, Ethereum fiyatının 2000 dolara yükseleceğini söyledi ve bunu çeşitli nedenlerle açıkladı. Piyasadaki birkaç olumsuz olaydan sonra, popüler kripto para birimi aniden düşmüştü. Başarılı ismin analizine göre, düşüş beklentileri hesaba katıldı ve oradan sınırlı bir olumsuzluk kaldığı açıklandı.

İlk olarak Eylül ayı için planlanan Ethereum birleşmesinin FOMO ve devam eden Fed faiz durumu nedeniyle fiyat artışının nedeni olduğunu belirtti.

Poppe, piyasadaki en iyi silahlardan bazılarının düşmesiyle gelen panik ortadan kalktı, dedi. Ancak, bu noktada düşüş tahmini yapmanın akıllıca olmadığını, bunun Temmuz ayında bir seçenek olduğunu, ancak artık ortada olmadığını söyledi.

Ethereum fiyatında son durum

Bu arada, CoinmarketCap’e göre ETH şu anda son 24 saatte %1’den fazla artışla 1.670 dolardan işlem görüyor. 192.73 milyar dolarlık piyasa değerine sahip ikinci en büyük kripto para şu anda birim başına yaklaşık 1.670 dolar fiyatla el değiştiriyor.

CoinMarketCap verilerine göre, mevcut işlem fiyatı Kasım 2021’de kaydedilen tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4.891 dolardan %67 aşağı noktada.

Ethereum fiyatındaki düşüş hareketi, büyük ölçüde yeni hisse kanıtı konsensüs sistemini takiben Ethereum ve madencilerinin geleceği hakkında artan endişelere bağlanıyor. Birleşme artık ağın madenciler tarafından değil, doğrulayıcılar tarafından sürdürülmesini gerektirecek. Kullanıcılar, işlemleri doğrulamak için makine çiftlikleri satın almak yerine, yükseltilmiş ağda doğrulayıcı olmak için 32 Ethereum yatırımı yapabilirler. Doğrulayıcılar çalışmaları için gelir elde eder, ancak hileli hareket ederlerse para da kaybedebilirler. Bu yüzden ETH yatırımcıları arasında belirsizlik durumu devam ediyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.