Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
-3738.09
Ethereum
-273.66
Litecoin
-5.35
DigitalCash
-4.07
Monero
-4.48
Nxt
-0
Ethereum Classic
-3.05
Dogecoin
-0.02

Shiba Inu Oyununda İndirme Tarihi Duyuruldu! Peki SHIB Yükselecek mi?

0 268

Shiba Inu ekosistemi günden güne büyümeye devam ederken, başka bir büyük duyuruyla geri döndü. Bununla birlikte, ikinci en büyük köpek temalı kripto para birimi, değişken piyasa koşulları nedeniyle büyük satış baskısı altında işlem görüyor.

Shiba Inu oyununun indirme tarihi duyuruldu

SHIB ekibi, Shiba Eternity’nin uzun bir süredir beklenen indirme tarihine karar verildiğini duyurdu. Küresel SHIB topluluğu, oyunu 6 Ekim 2022’de indirebilir ve keyfini çıkarabilir halde olacak. Shiba Inu’nun bu planla birlikte yükseliş yolundaki görevi başarabileceği de düşünülmekte.

Shytoshi Kusama’nın Shiba Eternity hakkında önemli güncellemeler yayınlayacağı da duyuruyla birlikte belirtildi. Oyunla birlikte küresel SHIB topluluğunun ekosistemi nasıl destekleyebilecekleri hakkında ayrıntılar yine Kusama tarafından açıklanacak. Shytoshi Kusama, Shiba Eternity oynadığını ve onu sevdiğini vurguladı. 1 Ekim tarihinde de oyunla ilgili bilgileri ve planlarını yayınlayacağını da sözlerine ekledi.

SHIB fiyatı yükselebilir mi?

Bu arada, duyuru ile birlikte Shiba Inu fiyatlarında henüz bir değişiklik görülmüş değil. Fiyatlar, son 24 saatte sadece %1 oranında biraz artış yaşadı. Son 7 günlük tabloya baktığımızda ise sadece %3 arttığını görüyoruz. 24 saatlik işlem hacmi de %16 düşüşle 188.1 milyon dolara geriledi.

Shiba Inu, haber yayın saatleri itibariyle ortalama 0.000011 dolarlık fiyatla işlem görüyor. SHIB, 6,1 milyar dolarlık piyasa değeriyle hala en büyük ikinci meme token birimi konumunda.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.