Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,765.06
+2100.88
Ethereum
$3,552.61
+55.65
Litecoin
$95.66
+1.29
DigitalCash
$38.29
+0.55
Monero
$134.89
-1.83
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.45
+1.05
Dogecoin
$0.22
+0.03

Ripple (XRP) Fiyatında Ani Sıçrama Yaşandı! Peki Şimdi Ne Olacak? (17 Eylül)

0 293

XRP/USDT çifti, son dört aydır yatay bir trend takip ediyor. Ancak Nisan-Mayıs katliamından sonra bu durum, tersine çevrilmiş bir flama modelini temsil ediyor. Teknik bir analize göre, bu model, fiyat düzeltmesi devam etmeden önce XRP satıcılarına küçük bir mola fırsatı sunuyor.

xrp teknik analiz
16 Eylül’de XRP fiyatı, büyük bir yükseliş mumuyla destek trend çizgisinden sıçradı ve %9.1’lik bir kazanç elde etti. Bununla birlikte, XRP zaten üst trend çizgisine ulaştığı için yükselişin daha yükseğe tırmanması sınırlandı.

Bugün, XRP fiyatı gün içi %12’lik bir yükseliş sağladı ve bu da trend değişikliğini takip edebileceğini gözler önüne seriyor. Ancak satış baskısı devam ederse, XRP fiyatı alt trend çizgisine doğru küçük bir düzeltmeye tanık olacaktır.

Bu nedenle, teknik grafik, fiyat hareketinin ticarete kapalı bir bölge olarak kabul edilecek kadar düştüğünü gösteriyor. Bu nedenle, altcoin iki yakınsayan trend çizgisine yakalanana kadar ralli birkaç seans daha devam edecektir.

Teoriye göre, düşüş trendinin devamının bir göstergesi olarak XRP fiyatı trend çizgisi desteğinin altına düşebilir. Modelin tamamlanmasından sonra, XRP fiyatı düzeltici düşüşü 0,25 dolar seviyesine uzatacaktır.

Öte yandan, tersine çevrilmiş bayrak deseni bir düşüş devam deseni olsa bile, XRP fiyatının trend çizgisi direncinden yükseliş kırılması olasılığı var. Bunu yapmak, düşüş modelini dengeleyecek ve bugün de olduğu gibi yeni bir toparlanmayı hızlandıracaktır.

Bollinger bandı: Göstergenin üst bandındaki fiyatın yeniden test edilmesi, üçgen alanında yaklaşan bir düşüş döngüsünü gösteriyor.

RSI: Fiyat modeli içindeki düşük salınım ile ilgili olarak, RSI’nin günlük eğimi, temel bir yükseliş eğilimine işaret eden önemli bir pozitif sapma gösteriyor. Bu farklılık, toparlanma teorisini kanıtlıyor ve fiyatın eninde sonunda üst trend çizgisini kırması gerektiğini gösteriyor. Bu nedenle, ilgilenen yatırımcılar, fiyat trend çizgisini kırana kadar beklemelidir.

Direnç seviyesi: 0,36 ve 0,38 dolar
Destek seviyeleri: 0,32 ve 0,30 dolar

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.